Ahmet Bolat intihar eden eski çalışan hakkında açıklama yaptı

Ahmet Bolat intihar eden eski çalışan hakkında açıklama yaptı

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat 2019 yılı Mart ayında kendi isteğiyle ayrılan Ömer Koray ÖZBAY hakkında açıklama yaptı.

Ömer Koray ÖZBAY bugün yaşadıkları sıkıntıları ve yapılan haksızlıkları dile getirin bir video ve dört sayfa açıklama notu paylaşarak hayatına son verdi.

Gümdeme bomba gibi düşen intihar olayından sonra Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat konunun araştırılması için Teftiş Başkanını bugünkü uçakla Japonya’ya gittiğini belirtti.

Ahmet Bolat yaptığı açıklamada;

”Kayıtlarımızda Ömer Koray ÖZBAY Ortaklığımız iştiraklerinden TGS’de (Turkish Ground Service) görev yapmış ve 2019 yılı Mart ayında kendi isteğiyle görevinden ayrılmış. Bundan sonrası için hiçbir resmî başvuru ya da şikayet bulunmuyor. Çıkan iddia ve paylaşımlar, şirketimizin ilgili birimlerince incelenmekte olup konu titizlikle takip edilmekte. Ayrıca Teftiş Başkanımız bugünkü uçakla Japonya’ya gidiyor. Her gün en az 20 tane çalışanımızın emailine cevap veriyorum. Keşke Ömer arkadaşımız da yazsaydı bana ve bu can kaybı olmasaydı. Ama şunu söylemem lazım. Hem THY de hem de diğer iştirak şirketlerinde işe alım prosedürleri bellidir. Buna rağmen her yerde dolandırıcılar, nüfüz tacirleri oluyor. Özellikle de kabin başvurularında defalarca ikaz ettim, sizi dolandırmak isteyenler olabilir diye. Lütfen sizlere “falanı tanıyorum, yerin garanti” diye yaklaşanlar karşılığında hiçbir şey istemeseler dahi bunlara prim verip denemeyin. Bana bildirirseniz de haklarında adli işlem başlatırım. Ömer kardeşimize Allahtan rahmet, sevenlerine de başsağlığı diliyorum.”

Airline Haber Ailesi olarak Ömer Koray ÖZBAY’a Allahtan Rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz. 

Exit mobile version