Ahmet Bolat

Ahmet Bolat başkan koltuğunu çocuklara devretti

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Türk Hava Yolları ailesiyle birlikte kutladı! Geleceğe en büyük miras çocuklarımızla Genel Müdürlük binasında, İstanbul Havalimanı’nda ve uçuşlarda bayram coşkusunu paylaştı.

Ahmet Bolat yaptığı paylaşımda;

Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızı vatanını ve milletini seven, ülkesi için büyük bir azimle çalışan, özgüvenli, hayatın zorlukları ile baş edebilecek derecede bilgili ve donanımlı, girişimci, cesur, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak büyütmek ortak sorumluluğumuz ve amacımızdır. Türk Hava Yolları ailesi olarak çocuklarımıza daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için çevremizin korunmasına yönelik ulusal ve uluslararası sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor, onlara gelecekte daha yükseklere taşıyacak güçlü bir Türkiye için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Bu duygularla çocuklarımıza armağan edilen ve milli iradenin her şeyin önünde olduğunun ifade edildiği bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyor, dünyanın bütün çocuklarına barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir