Aeroflot Türkiye’ye uçuş programını genişletiyor

Aeroflot

Aeroflot Havayolları Türkiye’ye yönelik yaz uçuş programını genişletiyor. Havayolu, 26 Mart – 28 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak yeni sezon programında Şeremetyevo havalimanından Türkiye’de beş noktaya uçuş gerçekleştirecek: İstanbul, Antalya, Bodrum, Dalaman ve İzmir.

Ayrıca Rusya’nın sekiz bölgesinden Türkiye’nin çeşitli şehirlerine doğrudan uçuşlar gerçekleştirilecek:

– Soçi (İstanbul, Antalya, Bodrum, Dalaman);
– Petersburg (İstanbul, Antalya);
– Ekaterinburg (İstanbul, Antalya);
– Kazan (Antalya);
– Nizhny Novgorod (Antalya);
– Novosibirsk (Antalya);
– Samara (Antalya);
– Ufa (Antalya).

Petersburg/Sochi’den sezon başından 26.04.2023 tarihine kadar İstanbul’a ve sezon başından 24.04.2023 tarihine kadar Antalya’ya yapılacak uçuşlar Rossiya Havayolları tarafından gerçekleştirilecek.

Tatil sezonunda ve yaz tatillerinde artan talebi karşılamak için Türkiye’deki bazı noktalara uçuş sıklığında artış olacak.

Moskova-Antalya arasındaki hava rotasında yoğun sezonda maksimum uçuş sayısı haftada 49’a ulaşacak; Moskova-İstanbul rotasında haftada 42 uçuş, Şeremetyevo’dan Bodrum’a uçuşlar günde iki defaya kadar gerçekleştirilecek. Ayrıca, 27 Mayıs’tan itibaren Moskova’dan İzmir’e haftada dört uçuşa varan sıklıkta seferler düzenlenecek.

Petersburg’dan İstanbul’a uçuşlar yaz tarifesinin başından itibaren günlük olacak ve Nisan sonundan itibaren Antalya’ya günde iki kez gerçekleştirilecek. Haziran ayından itibaren Soçi’den Bodrum’a uçuş sıklığı haftada 10’a, Dalaman’a ise haftada 11’e çıkarılacak. Ekaterinburg’dan İstanbul’a uçuş sıklığı haftada 4 sefere çıkacak.

©AirlineHaber.com

Exit mobile version