Abdulkadir Uraloğlu: Yalanlar ve Algılarla Adana’nın Geleceğiyle Oynuyorlar!

Abdulkadir Uraloğlu: Yalanlar ve Algılarla Adana'nın Geleceğiyle Oynuyorlar!

Adana ve Mersin illerine hizmet verecek yeni uluslararası havalimanı, bölgeye önemli katkılar sunacak. 800 hektarlık alanda inşa edilen ve yıllık 8 milyon yolcu kapasitesine sahip olan havalimanı, ticaret, kültür ve turizm alanlarında büyümeyi destekleyecek. Adana Şakirpaşa Havalimanı’nın kapatılmayacağı iddialarına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu son noktayı koydu.

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada;

Yine Yalan, Yine Algı…

Aslında sizin de çok iyi bildiğiniz şeyleri size tekrar etmek istemem ama siyaseten Adana’ya bir şey katamadığınız için yalan ve yanlış bilgilerle algı peşindesiniz.

Mersin ve Adana illeri ile Çukurova Bölgesine hizmet vermek amacıyla, 800 Hektar arazi üzerine inşa ettiğimiz yıllık 8 milyon yolcu kapasiteli havalimanımız uluslararası boyuttadır.

Adana’ya 35 km, Mersin’e 45 km uzaklıkta; her iki şehrimizin de kullanımındadır. Hem Mersin’in ve Adana’nın ticaret, kültür ve turizmine büyük katkı sağlayacak hem de bölgemiz daha gelişmiş bir havalimanına sahip olacaktır.

Ve çok iyi bildiğiniz gibi Adana Şakirpaşa Havalimanı KAPATILMAYACAKTIR.

Sizlerin vizyonu tenekeden, çadırdan hastane yapmak ve AK Parti’nin hizmet ve eser siyasetine kayıtsız muhalefet etmek olduğu için bizim vizyonumuzu anlayamazsınız.

Adanalı ve Mersinli hemşehrilerim sizin algılarınıza itibar etmeyecektir. Bir yanda şehirlerimizin gelişmesi, büyümesi ve kalkınması için üreten, inşa eden, değer katanlar; diğer yanda sadece muhalefet ve algı üstüne kurulu üretemeyen, yerinde sayanlar…

Exit mobile version