ABD'DE HAVALİMANINDA SİLAHLI SALDIRI !

Broward County güvenlik şefi, bir shooter, Cuma öğleden sonra Florida Fort Lauderdale-Hollywood Uluslararası Havalimanı’nda ateş açarak “birkaç kişinin öldüğü” ve birkaç kişinin de yaralandığını söyledi.
Yerel polis teşkilatı kaynakları NBC News’a bir silahlı şahsın gözaltında tutulduğunu söyledi.
Olay Miami’nin yaklaşık 25 mil kuzeyinde bulunan Fort Lauderdale-Hollywood havalimanı, Terminal 2’deki bir bagaj talebinde meydana geldi.
Kaosun ardından havaalanı dışındaki kameralar, itfaiye ekipleri ve diğer acil personelin yanı sıra asfalt üzerinde duran yolcu grubu bulunuyordu. Federal Havacılık İdaresi, Fort Lauderdale-Hollywood’da resmi bir yerden durdurma emrini vermedi ancak yetkililer içeride kimseye izin vermedi.
Eski Beyaz Saray basın sekreteri Ari Fleischer, olay anında havaalanında olduğunu söyledi.
dr
Havaalanı, her gün 73.000’den fazla yolcunun geçtiğini söylüyor.
Alkol, Tütün, Ateşli Silah ve Patlayıcılar Bürosu, acentelerin olay yerinde ve yerel makamlara yardım etmek için gideceğini söyledi.
Bir kolluk kuvvetleri yetkilileri, yetkililerin şüphelinin kim olduğunu ve başkalarının da olup olmadığını tespit etmeye çalışacağını belirtti.
“Anlamaya çalışıyorsunuz, tek kişi mi? Sebebi ne olursa olsun, o yalnız mı yoksa başka birisi daha var mı?” Kolluk uzmanı Jim Cavanaugh MSNBC’ye söyledi. “Bu şekilde düşünmekten nefret ediyoruz, ama bu polis komutanlarının – bu şekilde düşünmelerinin şartı.”
 
https://youtu.be/kxXkANN4Ci8
 
 
https://youtu.be/CXauGjLjcs0
 

Exit mobile version