Pegasus Hava Yolları Gaziantep-Köln Seferlerine Başladı

Pegasus Hava Yolları Gaziantep-Köln Seferlerine Başladı

Pegasus Havayolları, Gaziantep’ten Köln Bonn Havalimanı’na doğrudan uçuşlara başladı. Türkiye’nin güneydoğusundaki şehre ilk uçuş dün (20 Haziran Perşembe) gerçekleştirildi. Pegasus Havayolları, önümüzdeki aylarda da her Perşembe günü bu güzergâha sefer düzenleyecek.

Köln/Bonn Havalimanı’ndan Açıklama

Flughafen Köln/Bonn GmbH CEO’su Thilo Schmid, “Türkiye, hem tatil amaçlı seyahat edenler hem de ailelerini ve arkadaşlarını ziyarete gelen yolcular için havalimanımızın önemli bir hedef pazarı” dedi. “Bu nedenle Pegasus Havayolları’nın Gaziantep’e olan doğrudan bağlantısı sayesinde Türkiye’ye olan uçuş yelpazemizin daha da genişlemiş olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz.”

Gaziantep: Tarih ve Gastronomi Şehri

Gaziantep, iki milyonu aşkın nüfusuyla Türkiye’nin en büyük şehirlerinden biridir ve 5.000 yılı aşkın bir geçmişe sahiptir. Şehirdeki Arkeoloji Müzesi, antik döneme ait çok sayıda buluntu sergilerken, Zeugma Mozaik Müzesi, Roma dönemine ait mozaiklerden oluşan büyük bir koleksiyona ev sahipliği yapmaktadır. Gaziantep’in simgesi olan kale, merkezdeki bir tepede yer almaktadır. Şehrin mutfak kültürü de oldukça zengindir: UNESCO’ya göre Gaziantep, dünyanın en önemli gastronomi şehirlerinden biridir.

Uçuş Detayları ve Rezervasyon

Köln/Bonn ile Gaziantep arasındaki uçuş süresi yaklaşık dört saattir. Uçuşlar, Airbus A320 ve Boeing 737-800 tarafından gerçekleştirilmektedir. Rezervasyonlar www.flypgs.com/de adresinden yapılabilir. Pegasus Hava Yolları, Gaziantep’in yanı sıra Antalya, İstanbul-Sabiha Gökcen ve İzmir de dahil olmak üzere Türkiye’de çok sayıda noktaya uçmaktadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir