featured

Dünyada Bir İlk: Kripto Para İle Uçak Bileti Satışı

Çağımızın önemli bir parçası haline gelen ve gelecekte hayatımızın her yerinde olacak olan kripto teknolojisi her geçen gün gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Ülkemizde de Blockchain alanında çeşitli projelere imza atılıyor. Son olarak hayata geçirilen Weecoins, kripto para kullanarak uçak bileti satın alma, otel rezervasyonu ve Vip Transfer imkanı sunuyor.

Weecoins aynı zamanda dünyada bu alanda hizmet veren tek şirket olma özelliğine sahip. Şirketin ana hedefi kripto paranın e-ticaret’te kullanımın yaygınlaşması ve fiziki mağazalarda da kredi kartıyla alışveriş yaparken ki kolaylığı kripto para ile yapılmasını sağlamak. Bunun için şirketin 2021 yol haritasında Visa ile anlaşma yapılarak, Weecoins’in Mağazalarda kullanılması yer alıyor.

Kripto Para İle Uçak Bileti Almak

Weecoins ile uçak bileti almak, otel rezervasyonu veya Vip transfer hizmeti almak için WeeSwaps ‘a üye olmanız gerekiyor. Üye olduktan sonra yapmanız gereken tek şey Canlı Destek ile Satış ekibine yapmak istediğiniz işlemin detaylarını vermek olacak. Satış Ekibi size uygun Uçuş ya da hizmeti en kısa sürede bularak tarafınıza bilgi verecektir.

Bilet ekibi,müşterilerinin seyahat etmek istedikleri yere en konforlu ve ekonomik bir şekilde ulaşmalarını amaçlar. Seyahat edilmek istenilen noktaya, alternatif havayolu ve parkur seçenekleri araştırılarak, hem zamandan kazanç sağlanması, hem de gereksiz aktarmalar yaparak yolculuğu bir eziyet olmaktan çıkarılması hedeflenir.

WeeSwaps aynı zamanda bir kripto para ticaret platformudur. Kripto para alım satım işlemlerinizi bu platform üzerinden yapma imkanınız bulunuyor. Şuan için Weecoins ve Bitcoin alım satımı yapılıyor olsa da ilerleyen zamanlarda yeni kripto para birimleri listelenecek.

Weecoins Kripto Cüzdan İle Hayatınızı Kolaylaştırın

Weecoins kripto cüzdanı tamamen ücretsiz bir mobil uygulama ile alışveriş  yapma imkanı sunuyor. Bunun yanı sıra ödemenin ve para kazanmanın mümkün olduğu bir ekosistemi bizlere sunuyor.

Evrensel, merkezi olmayan bir kripto para cüzdanı olan “Weecoins”, kullanıcılarına şu olanakları sunuyor:
• Weecoins ile alım satım (ticaret) yapma, alışveriş yapma
• Weecoins ile fırsat satın alma
• Weecoins, Bitcoin, Ethereum ve diğer kullanılabilen bütün diğer kripto paraların kredi kartı ile satın alımı
• Weecoins, Bitcoin, Ethereum ve cüzdanda kullanılabilen bütün diğer kripto paraları gönderme, alma ve saklama işlemleri
• Weecomi uygulamasında yapılan alışverişlerden elde edilen Puanların ve coinlerin kullanılması
• İş ortaklığı kuracağımız ödeme platformları (örneğin; Payoner) ile ödeme yapma.

Weecoins Hakkında

2013 yılında hayata başlayan Weecomi international firmasının alt kuruluşu olan weecoins, weecomi international firmasının yıllardır sahada oluşturduğu mağazalarına ve müşterilerine daha cazip ödeme olanakları sağlamak için kurulmuştur.

Weecomi international firmasının mevcutta iş ortağı olduğu 100 lerce mağaza ve 1000 lerce müşterisi bulunuyor. Weecomi international kurulduğu günden bu zamana kadar mobil uygulama ile mağazalarla müşterileri buluşturarak, mağazalara müşteri sağlarken, müşterilerede weecomi mağazalarından yaptıkları alış verişlerden para puan sağlıyordu.
Weecoins kendi para birimi alt yapısını kurarak bu alış verişlerde müşterilerin weecoins kullanmasını sağlayacak olup weecoins kullanıcılarına ekstra indirimler kampanyalar sağlamayı hedef edinmiştir. Weecoins’in hedefi tüm dünyada e-ticaretten fiziki ticarete kadar bir çok alanda kripto para birimiyle ödemeyi mümkün hale getirmektir.

Aynı zamanda sosyal sorumluluk kapsamında Weecomi ve Weecoins olarak dünyadaki muhtaç çocuklara yardım edip, çocukların eğitimleri için köy okullarındaki temel ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirten şirket bunu yaparken iş partnörlerini sosyal projelere ortak edeceklerini ve aynı zamanda özelikle afrikada weecomi ve weecoins olarak su kuyuları açarak insanların mutluluğu için gerekeni yapacaklarını belirtiyorlar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 3 yıl önce

    weecoins nerden temin edebilirim ve kaç kuruş veya kaç tl dir

    Cevapla