featured

TGS’de zamlar belli oldu

İlk defa Airlinehaber in edindiği DOĞRU bilgiye göre;

TGS’de 4 ikramiyenin yanı sıra İşçi-Teknisyen, şoför gibi mesleklerde zam oranı %67, Memur kadrosunda %64 ve diğer personele %61 zam uygulaması imzalandı.

Hayırlı olsun.

©AirlineHaber

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

25 Yorum

  1. 3 yıl önce

    Gökçe temiz lik miş siz bi temizlenip gidemediniz tk yetkilileri duyun ya bunlar bizim hakkımızı yiyor 4 yıldır maaşımızı bilmiyoruz yıllık izne çıktık die vardiya primini bile kesiyorlar …2 yıldır kıyafet yok para yok kendi imkanlarımızla giyiniyoruz nasıl tekrar alırlar ihaleyiii …

    Cevapla
  2. 3 yıl önce

    Ya yettiniz be utanmadan %30 dan bahsediyosunuz resmi hiç bir mail yok ayın 15 i gelmiş zam belli değil siz bize sadaka vermiyorsunuz yüzde otuzmuşş emek hırsızlığı yapmamayı öğretecez size ayhan gökçe firet gökçe siz mi %:30 diyorsunuz tk mııı kim yoksa siz bunu mu reva gördünüz bunların sesi çıkmıyor die bu yorumu okuyan arkadaşlara sesleniyorum nereye ulaşmalıyız tk nın verdiği oranı öğrenelim??

    Cevapla
  3. 3 yıl önce

    Pandemide herkes evinde yatarken THY ni ayakta tutan kargo için çalışmaya devam ettik. Hemde daha az kişiyle daha fazla iş yükünü ikramiyeleri almadan idame ettik. Maindeck yükleme ve bosaltmalarin ne kadar zorlu olduğunu bilet kesen arkadaşlar bilmez. Bide bizim için yorum yapıyorsunuz. Aynı maaşı mi alacağız diye. Biz olmasaydık belki işin olmayacakti. Sukretmesini öğrenin biraz, alt tabakayı kötülemek kolaydır. Kolaya kaçmayın vicdanlı olun. Şirketimiz gerektiği şekilde hakkımızı ödeyecektir.

    Cevapla
  4. 3 yıl önce

    aynı sektörde ucağın yerde kalkıs suresinde 1saat de ucag hizmet edeceksin teknik 67 alacak, memur 64 diğer 61 alacak Bu nasıl bir adalet anlayışı sözleşme yapar iken ALLAH IN KISTASLARINI göz ön önünde bulundurmayıp insanın yaptığı adaletsiz tavır ile sözleşme yaparsanız ALAHIN gücüne gider… Kazandıklarınızda bir sey anlamaz sınız…

    Cevapla
  5. 3 yıl önce

    şahsen ben çok sevindim, ve inanın keşke bu şirketteki hepimiz daha çok alsak, ülkemizin bu ekonomik zor döneminde, bu kadar ağır zamlar yapılırken ve her günümüz bir öncekinden ekonomik olarak daha zor geçerken keşke daha fazla kazansak. Teknisyenim, kimsenin ne işini emeğini sorgularım ne kazancını, hepimizin sorumlulukları farklı, hepimizin çalışma şartları farklı, hiçbirimizin de başka bir insanın emeğini sorgulayıp kazancına göz dikmeye hakkımız yok. Allah hepimize daha çok kazançlar naship etsin. TGS de çalışan arkadaşlarım olduğu için ben gerçekten çok sevindim, çok mu tabii ki hayır ama şu dönemde şükür demekten başka ne yapabiliriz. Allah herkese daha çok kazanç naship etsin.

    Cevapla
  6. 3 yıl önce

    az ama hayırlısı olsun. Tgs personeli de hava koludur tüm zorluklara, zor şartlara diğer birimdekiler kadar göğüs germektedir. Herşeyden önce de güzel ülkemin güzel insanları daha fazlasını hakediyor.

    Cevapla
  7. 3 yıl önce

    Sendika nın gereksizliği tescillendi. Allah başımızdan eksik etsin seni öz gereksiz iş.

    Cevapla
  8. 3 yıl önce

    ben şimdi teknik aş de çalışan bir teknisyenden daha fazla maaş mı alıyorum? :) 8 yıldır bilet kesiyorum diye aşağılıyorlar. Haha. Tgs ile dalga geçmeye devam edin siz.

    Cevapla
  9. 3 yıl önce

    Dobloyu yukseltip rizeye Ronaldoyu getirtecez

    Cevapla
  10. 3 yıl önce

    Teknik personeli durmak yok ağlamaya devam

    Cevapla
  11. 3 yıl önce

    Bende teknisyenim. Bende shyo mezunuyum. Önce sen kendi şirketindeki adaletsizliği sorgula. 3 ay 6 ay kurs görüp teknisyen olanlarla kıyasla bizi. Hiç mi lise mezunu olup senle aynı maaşı alan yok teknikte? Önce şirketteki adaletsizlikle uğraş, sonra tgs ye kafayı takarsın.

    Cevapla
  12. rizelilere 53 trabzonlulara 61 zam

    Cevapla
  13. 3 yıl önce

    Devlet sırrı Saf personel zam oranıda bellirsizliğini koruyor hâlâ

    Cevapla
  14. 3 yıl önce

    Lise mezunu açıköğretim muhasebe mezunu Bilet kesen yolcuya çobanlık yapan adamla uçak okuyan onca sınav mulakatla teknıge giren adam aynı paraya alacak şaka gibi ülkede vasıfsız olmak lazım artık

    Cevapla
  15. 3 yıl önce

    Sendika olmasına rağmen teknik a.ş. alınan zamdan farkı yok hemde aidat kesilmiyor, nereden tutulursa tutulsun sendikalı olmamak bir ayrıcalıktır. Acilen sendikanın teknik a.s ye geçmişe yönelik promosyon ödemelerini istesinler ki TGS deki adamlar hem sendikamız yok, hem prim, hem ikramiye , hem promosyon alıp gulmesinler , aylık maaşımızı yakalamasi an meselesi bu kadar okuyup lisans alıp uçak crs etmek yerine torpille TGS ye girerdik olup biter

    Cevapla
  16. 3 yıl önce

    Thy sendikalı da ne olmuş yani baksana işveren ne derse o oluyor

    Cevapla
  17. 3 yıl önce

    Sağ olun gerçekten de özel haber olmuş bu. Bıkmıştık yalan dolan onun bunun ağzından aldığımız haberlere.

    Cevapla
  18. 3 yıl önce

    Apronda donuyoruz hava buz gibi ??? Bir nebze olsun içimiz ısındı

    Cevapla
  19. TGS de alımlar ne zaman bilgisi olan varmı?

    Cevapla
  20. 3 yıl önce

    Hayırlısı olsun herşey güzel olacak!!!

    Cevapla
  21. 3 yıl önce

    Bu zam için THY ve TAV’a sonsuz teşekkürler.

    Cevapla
  22. 3 yıl önce

    Teşekkürler TGS ye ve yönetimine. Bu zam ortamında ilaç gibi geldi

    Cevapla
  23. 3 yıl önce

    Safa bey size güveniyoruz. İnşallah doğrudur. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş

    Cevapla
  24. Allah bereket versin

    Cevapla
  25. 3 yıl önce

    sendikanın olmadığı yerde teknik aş ile aynı zam oranlarının olması düşündürücü değilmi :)

    Cevapla