featured

TOPÇU İRAN ATAĞI İLE YİNE SAHNEDE…

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından THY’deki görevinden uzaklaştırılan eski Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’nun havacılık sektöründen kopamadığı ve sektörün içinde faaliyetlerini sürdürdüğü iddia edildi. Adı bir ara Onur Air’in satışı ile ilgili olarak gündeme gelen Topçu’nun son aylarda İran merkezli bir havayolunu geliştirmek ve büyütmek için çalıştığı kaydedildi. Bu amaçla özellikle THY’deki mali işler kökenli grupla hareket eden Topçu’nun söz konusu projeyi üstlenme aşamasında karşısına çıkan grubu da devre dışı bırakmayı başardığı konuşuluyor.

Eski dosta çalım…

Topçu ile birlikte aynı işe talip olan kişinin ise, Topçu’nun THY’ye alıp Pazarlama ve Satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına kadar yükselttiği Faruk Çizmecioğlu olduğunu söyleyen havacılık kaynakları, işi almak için yapılan mücadeleyi Topçu’nun kazandığını ifade ediyorlar. Ambargonun kalkmasından sonra atağa geçmeye hazırlanan İran sivil havacılığına yardımcı olmak için kolları sıvayan Topçu’nun gerek THY’deki ve gerekse Sivil Havacılıktaki bağlantılarını devreye sokacağı kaydediliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. 8 yıl önce

    metin külünk ağır konuşmuş, hamdi efendi düşünsün.

    Cevapla
  2. 8 yıl önce

    mr göbek kendi basit muhasebe dükkanını yönetemiyor! pensilvanya tekrar işbaşı talimatı verdi demek ki… thy’de yüzlerce insanı bayram arefesinde işten çıkarttığı gibi..

    Cevapla
  3. 8 yıl önce

    O gitsin ekmek fırını isletsin havaciliktan anlamax

    Cevapla
  4. 8 yıl önce

    Topçu THY’de iken pek çok kişinin sebepsiz yere canını yakti ekmeğiyle oynadi.Hatta zamanında söylemiş olduğu THY’de 2003 öncesi işe girmiş kimse kalmayacak sözü de hala hafızalarda.Kendisinin haksız yere mağduriyete uğrattığı birçok kişiden birisi olarak onu Allaha havale ediyorum..

    Cevapla
  5. 8 yıl önce

    yine mi çıktın piyasaya? biz de kurtulduk bundan diye seviniyorduk…

    Cevapla
  6. 8 yıl önce

    Tv mulakatinda, habom a.s. reklami sirasinda “teknisyen maaslarinin düşük oluşu ile ilgili elestiriye; vasifsiz işçiye cok bile veriyorum!” Diye yanıtlayan vasifsiz tanimlamasi bile kendisine fazla olan, havaciliktan bi- haber olmssina karsin thy nin basina coreklenmis bir parazit gibi yillarca kurumu yipratan kişi bozuntusu….
    Çıkmış havacilik oynamaya devam mı edecekmis. Pehh…

    Cevapla
  7. 8 yıl önce

    Metin Külünk dün akşam TV’de canlı yayında Topçu hakkında FETÖ’den suç duyurusu yaptı:
    https://www.youtube.com/watch?v=p-vyAjUcxoQ
    (36:50’den itibaren)

    Cevapla
  8. 8 yıl önce

    Hiç bir çorbaya tuz cacığa salata olmaz?

    Cevapla