featured

Kan bağışı teşviği için havayolları düğmeye bastı

Amerika’nın önde gelen havayolu şirketleri kan bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla kan bağışı yapan müşterilerine indirim yapmaya hazırlanıyor .
Daha önce Melsika havayolları DNA İNDİRİMİ adı altında değişik bir kampanyaya imza atmış, bu durumda Amerikalıları rahatsız etmişti. Amerika ile Meksika halkı arasında ki gerginliğe sebep olmuştu .
Kan bağışının önemine vurgu yapacak bu uygulama sayesinde kan bağışçılarının da sayısı artacak ve kan bankaları doldurulmuş olacak. Gerekli testler yapıldıktan sonra ihtiyaç sahiplerine bu kanlar temin edilecek.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ WhatsApp Image 2019 01 19 at 11.37.52 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ WhatsApp Image 2019 01 19 at 11.39.20 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ WhatsApp Image 2019 01 19 at 11.57.09

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir