featured

TEKNİK A.Ş VE ÖZÇELİK İŞ SÖZLEŞME İMZA TÖRENİ YAPILDI

Teknik A.Ş. ile Özçelik-İş Sendikası arasında yapılan ve çalışanların beklentileri dışında sonuçlanan 6. Dönem Toplu İş Sözleşmesinin gelenekselleşmiş imza töreni bugün yapıldı.
İmza Töreninde Mahmut Arslan İlker Aycı, Yunus Değirmenci, Ahmet Karaman ve  tabii ki Özçelik İş başkanı Yunus Değirmenci bulundu.
Tabii ki bu tür imza törenlerinde sürpriz bir gelişme olamaz. Size daha önce yayınladığımız ve üstünde tartıştığımız metin aynen kabul edilmiş oldu.
 
THY Basın Müşavirliğinin konu ile alakalı yayınlamış olduğu bildiri;
 Türk Hava Yolları Genel Müdürlük binasında bugün düzenlenen törende imzalanan Toplu İş Sözleşmesi ile Türk Hava Yolları’nın başarılı alt markası Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. çalışanlarının ücretlerinde ve sosyal yardım ödemelerinde artış sağlandı.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. adına Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ve Genel Müdür Ahmet Karaman’ın imzaladığı Toplu İş Sözleşmesini, Özçelik-İş Sendikası adına ise Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci imzaladı.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 4

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ve Özçelik-İş Sendikası arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesi, 1 Temmuz 2018 ile 30 Haziran 2021 tarihleri arasındaki üç yıllık dönemi kapsayacak ve yaklaşık 8000 çalışanın ücretlerinde artış gerçekleştirecek.

Bu ücret artışı ile birlikte, çalışan ücretlerinde enflasyon oranında artış sağlanmış olacak. Bahse konu artışa ilâveten, düşük ücretli iş gruplarına da seyyanen artış sağlanacak. Diğer taraftan, sendika üyesi tüm çalışanlara bir defaya mahsus olmak üzere 5000 TL net ek ödeme yapılacak.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 1

İmzalanan sözleşmeyle ilgili görüş beyan eden Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı; “Bu topraklarda yüzyıllardır düstur edindiğimiz başlıca ilkelerimizdendir; Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye “insanı yaşat ki, devlet yaşasın” nasihati. Evet, sağlıklı her yönetimsel işleyişin olmazsa olmazıdır bu anlayış, tıpkı Türk Hava Yolları marka topluluğunun sahip olduğu gibi. Bugün burada sektöründe lider olma hedefiyle önemli adımlar atan başarılı alt markamız Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. çalışanlarımızın motivasyon ve kurum aidiyetini artıracak bu önemli sözleşmeyi imza altına aldığımız için oldukça memnunuz. Çalışanımızın mutluluğunun, markamızın daimi kazanımı olacağı yaklaşımımızdan hareketle daha nice büyük başarıların Türk Hava Yolları ailesince hayata geçirilmek üzere hazır beklediğine inancımız tam.” dedi.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 2

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan da; “Sekiz bin üyemizin hak ve menfaatlerinin korunup geliştirilmesi için altına imza attığımız toplu iş sözleşmemiz, tüm taraflara hayırlı olsun. Uzun istişareler ve çalışmalar sonucu, bugün uzlaşmayla sonuçlanan toplu iş sözleşmemizin, sosyal ve maddi kazanımlarla dolu olmasından dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Dünyanın en büyük havalimanlarından biri olan İstanbul Havalimanı’nın hizmete girdiği bir dönemde, bu sözleşmeyi karşılıklı diyalog içerisinde imzalamış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.Türkiye’nin yükselen değeri Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin gücüne güç katacak bu sözleşme çerçevesinde ortak mutabakata varılabilmesi için büyük gayret sarf eden ve tüm görüşmeleri karşılıklı empati ile yürüten Sn. İlker Aycı başta olmak üzere Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. yöneticilerine, üyelerimize ve sendika yönetimimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Türk Hava Yolları A.O.

Basın Müşavirliği

 
VİDEO YORUMU İZLEYİN TIKLAYIN 
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

79 Yorum

  1. iş yerinden iki ay ücretsiz izine ayrıldım TİS imzalandı.sendika üyesi olduğum halde imza parası ödenmedi.
    neden?

    Cevapla
  2. Sendikanın attığı mailde
    12- Sözleşme imza tarihinde Özçelik-iş sendikası üyesi olan tüm personele NET 5000 TL sözleşme imza ücreti ödenecektir.
    diye yazıyor ama bugün maaş bordrosuna baktığımda 8-9 aydır çalışan personellere düşük imza parası yatırıldı. Hakkım haram zehir zıkkım olsun sendika…

    Cevapla
    • Yönetici 6 yıl önce

      Evet sendikanın yazdığı ile işverenin uyguladığı farklı olmuş. Bu nedenle imzalı sözleşme metnine bakmak lazım. İmzalı metinde ne varsa o doğrudur. Bulup yollarsanız elimden geleni yapmaya çalışırım. Ancak sözleşmede yani imzalı metinde “Kısvel yevm” usulü yani son bir yıl fiili çalışma süresi olarak imzalandıysa işte o zaman bu imzalı metine yönelik itiraz edilemez. Sendika bu duyuruyu yapıp da fiili çalışma süresince diye imza attıysa buna ne denebilir ben bilemiyorum.

      Cevapla
  3. 6 yıl önce

    Sanane baba para benim

    Cevapla
  4. 6 yıl önce

    Burasinin patron şirketi gibi yönetilmemesi gerekir. Yöneticilerin liderlik yapmasi ve bu sayede şirketi herkesin sahiplenmesi, yuva olarak görmesi gerekirdi. Sonuç burasi lahmacuncu değil ki 2 lahmacun yansa çöpe atasin.Sendika hangi istedigini almiş ki birde 3 yillik imzaliyor.ilaveten sendika aidatlara zam yapacak soylentisi var ve ocaktan sonrada zorunlu BES başlayacak. enflasyon harici alinan yuzde 3 varya , yuzde 4 olarak geri vermiş olunacak.
    Sendika demişken aldığı aidatlarin hangisini çalısanlara harciyor. 3-5 liralik verdigi sacma hediyeleri boşverin.En azindan ingilizce onemli madem, 3-5 öğretmen tutarsin kurs açarsin. A,B1,B2 lisanslari için etüt yaptiracak hocalar tutarsin, insanlar şirketin açtığı ücretsiz sinav haklarini iyi değerlendirmiş olur.
    Dışardaki kurslardan indirim aldik diyorlar , ama zaten kendi gelen öğrencilerede o kadar indirim yapiliyor.

    Cevapla
  5. 6 yıl önce

    A

    Cevapla
  6. 6 yıl önce

    Yazdıklar olsun sizin gibi sendikaya da yoneticiye de..

    Cevapla
  7. Ben 3 yıldır çalışıyorum Ekim 2017 – Ekim 2018 tarihleri arasında çalışanlara verilecek 5000 imza parası yazıyor o tarihlerde ücretsiz izinde idim benim gibi olanlarıda etkiliyormu

    Cevapla
  8. 6 yıl önce

    Oğlum özgür 5.000 tl prim alacağını saklamış benden AİRLİNE HABER de olmasa haberimiz olmayacak. Buradan oğluma sesleniyorum oğlum özgür primi gönder bana.

    Cevapla
  9. 6 yıl önce

    Sözleşme metnine nereden ulaşabiliriz
    Sendika metini yayınladımı bilgisi olan varmı

    Cevapla
  10. 6 yıl önce

    Kankaa zam falan demişsin ama yetki tazmınatı ne ? yetki primi ne ? hat bakım primi ne oldu ? motor tıp için 240 kabul edildi mi ?

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      hayırlı olmuş birşey anlaşılan ama ne olmuş bilen yok . haydi hayırlı olsun.

      Cevapla
  11. 6 yıl önce

    Sendikamız Bi zafer turu atsın

    Cevapla
  12. 6 yıl önce

    Bakıyorumda şuraya yorum atanlar demekki hep 1 yıldan az süresir çalışıyormus. Herkes 5bin olayında

    Cevapla
  13. 6 yıl önce

    Uçakta kaptandan azar yemek amirin ters tavırları bana sadece öğrettiği bizler onların hizmetçisi gibi görünmekteyiz. Kaptan ne yapacağını bilmiyor acayip garip sorular soruyor uçaktan anlamıyor. neyin ne işe tam olarak yaradığını bilmiyor. Gerçekten işimizi özveriyle yapıyoruz bazen işler yetişsin diye yemek dahi yiyemiyoruz aç kalıyoruz. Neden bu kadar ezildiğimiz ortada. Teknik destek personelleri bu şirketin başını çok büyük bir belaya sokacak çünkü adam gibi eğitim verilmiyor 6 ay saçma sapan bir eğitimden geçiyorlar ve 1 ay staj tarzı saçma sapan bir çalışma yapıyorlar ardından iş başı. Eğer teknik destek personeli alacaksa bu şirket adam gibi 2 yıl gerçekten havacılık eğitimi vermelidir. Pilot uçağı uçurur ama uçurmasını Teknisyen sağlar dandik iş yapılırsa sonucu felaket. Bizim maaşlarla dalga geçilmesinin tek sebebi herhangi birinin teknisyen olabileceğini düşünmeleri. tdp yi tdp yetiştiriyor siz düşünün sonucu. Şirket bizden keserek aslında bindiği dalı kesiyor.

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      Burada tdp li arkadaşlara laf söylemiyorum şirketin sizin üzerinizden nasıl prim yaptığını anlatmak istiyorum sizler kendinizi ezdiriyorsunuz çünkü burdaki paralar sizlere büyük geliyor aslında burdaki paralar havacılık sektöründe dönen en ufak rakamlar önce havacılığın bilincini vermeden sizlere vida sıkma sökme takma gibi işleri öğretiyorlar boş bir kaportacı oluyorsunuz. Bunun kendiniz bile farkında değilsiniz. Bunu sağlayan insanlar öyle paralar kazanıyor ki duysanız görseniz isyan edersiniz. Elindeki komponenti sağa sola sallayarak saçma sapan şekillerde taşıyan insanlar var umrunda değil o komponente ne olacağı. Sonra vay efendim bozuk çıktı. Hayır çıkmadı o sana gelirken sağlamdı sen bozdun 300 400 bin dolarlık liralık aleti.

      Cevapla
    • Bende bir TDP olarak işe girdim fakat ben 4 SENE UÇAK BAKIM GÖVDE MOTOR LİSESİ çıkışlı bir personelim,uçak bilgim üst düzeyde.Anlayacağınız üzere lafınızı uçak çıkışlı olmayanlara yöneltirseniz sevinirim.

      Cevapla
  14. 6 yıl önce

    Ahiret olmasa ortadan çatlardım.

    Cevapla
  15. 6 yıl önce

    Sefa abi sen söylenenleri takma senin fikrin gayet açık ve bizim lehimizeydi.Fakat bunların ne kadar art niyetli sinsi su kurnazı ve menfaat düşkünü olduklarını biz bile bu kadar bilmiyorduk.Ne diyelim yazıklar olsun küçük hesapların küçük insanları.

    Cevapla
  16. Yönetici 6 yıl önce

    SEFA İNAN’IN SÖZLEŞME YORUMU : https://www.youtube.com/watch?v=Rlcq4ndqnK0&t=258s

    Cevapla
  17. 6 yıl önce

    Sefa abi lütfen bu imza parası işini dile getir neye göre 1sene bu tek seferlik ve önümüzdeki 3yili kapsayan bir sozlesme. Ayrıca mail de ve mesajlarda bütün maddeler açık açık yazılmış iken neden 12.madde de imza günü sendika üyesi olan demis. Bunun üzerinden bile hakkımızı savunabilirsiniz. Şunu da belirtmek isterim ki bu sözleşme kesinlikle sizin sayenizde bu noktaya geldi keşke daha güzel olsaydı ama tek başına dev kadro Sefa abi çözdü sorunu nolur bu imza isinide çöz abi. Teşekkürler simdiden.

    Cevapla
  18. Senin gibi sendika olmaz olsun. İmza parasını bile doğru düzgün anlamamışsın. Bu hak sizden çıkıcak ey yöneticiler.

    Cevapla
  19. 6 yıl önce

    Tüm personele diyor ama 17 ekim 2017 – 17 ekim 2018 arasında çalışıldığı kadar ödeme yapılacak denildi. Sözleşme ileriye dönük fakat ödeme geriye dönük. Benden bütün aidatı kesecek ama işin içine para vermeye geldi mi 1 yılın dolsun. 11 ay olmuş işe gireli yazıktık günahtır

    Cevapla
  20. 6 yıl önce

    Neden seyyayen verilen 100 tl uzman memur ve mühendise verilmedi düşük maaşlı lara verilmiş diyor hadi teknik desteği anladık teknisyenlere verdiniz bize niye yok ? Haram zıkkım olsun aidatım

    Cevapla
  21. 6 yıl önce

    Imzalanmis tisi ne zaman gorebilecez ?

    Cevapla
  22. 6 yıl önce

    Madem ki sendika çok iyi bir sözleşme imzaladı gelsin tekniğe bakalım teşekkür mü edecekler yüzlerine mi tükürecekler.Sendikaya yüklenmemek lazım sonuçta rengi belli. Başımıza onları getiren tekniğin yöntimi.Onları getiren ülkenin başındakiler Onları da getiren, bizler. Ağlamak için geç kaldınız..Saygılar..

    Cevapla
  23. 15 yıldır yan gelip yattım yaptıgım işleri başkaları mühürledi milletin sırtından geçindim üstüne bide başteknisyen oldum daha ne olsun.

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      Kim olduğunu biliyorum, müdürüne anlatırsın neden böyle yorum yaptığını, adamsan ismini verirsin, ama adam olamamışsın belli.

      Cevapla
    • 6 yıl önce

      Soytarı

      Cevapla
    • 6 yıl önce

      sefa abi şu adamı bi deşifre ette yarın herkes bu bölücü kişinin yüzüne tükürsün

      Cevapla
  24. 6 yıl önce

    Hayret yavuza söven yok.

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      Yavuza sövsen ne olacak? Bak yılanın başı bunlar (tiplerinde meymelet yok) Yavuz ise maşa. Bunlar bunu bunu yapacaksın diyor o da yapıyor. Nasılsa şirketle bağlantısı kalmadı yavuzun direk Ankara’ya bağlı.

      Cevapla
  25. 6 yıl önce

    Aman haaa Çelik iş pardon öz Çelik iş bize verdiğin hediye gibi hediye vereyim deme sonra bizim üzerimizden kazandığın üç kuruştanda olursun kaliteni belli et bir tavsiye

    Cevapla
  26. 6 yıl önce

    Peki ya 5000tl net tis parasının yalan olması ??.
    Ekim 2017 ve ekim 2018 arası çalıştığın miktar kadar verilecekmis. Bu sözleşme bizim geleceğimiz için yapılırken, tis parası geçmişe dönük yapılıyor. Bunu açıklayabilcek birisi var mı??
    Sesimizi duyur abi. Sendika yine bizle oynuyor

    Cevapla
  27. 6 yıl önce

    Hadi leeen…..

    Cevapla
  28. 6 yıl önce

    Ey millet unutmayın. Üç sene önce bile AO ya tis sonrası 5.500 net verilmişti. Bu tis de Allah bilir kaç verilir. Bence 7-8 binden aşağı olmaz. Yine eziliyoruz yani.

    Cevapla
  29. 6 yıl önce

    Sefa Bey, 12.5 ile 9’u toplam 21.5 olarak hesap eden sendika ve şirkete matematik nobeli verilmesini talep ediyorum.
    Sefa Bey, bu konuyu ele alabilir misiniz.

    Cevapla
    • Yönetici 6 yıl önce

      KOMİK OLAN;ONLARIN YANLIŞ HESABINI MİLLET BANA YÜKLÜYOR:) Ya kardeşim bu sözleşme imzalanırken ben yetkili imza değilim ki. Ortalarda %21,5 aldık diye gezenlere kardeşim bu hesap yanlış siz eksiğe imza atmışsınız diyeceklerine bana laf atıyorlar:)

      Cevapla
    • 6 yıl önce

      Sefa abi senin tırnağın olamazlar

      Cevapla
    • 6 yıl önce

      bu konuda bir gelişme olacak mı Sefa bey?

      Cevapla
    • 6 yıl önce

      Hesap yanlış diye söyledik. Biz böyle topladık, doğrusu bu dediler.
      Allah sonunuzu hayır etsin sandukacılar.

      Cevapla
  30. 6 yıl önce

    12-) Sözleşme imza tarihinde Özçelik-iş sendikası üyesi olan tüm personele NET 5000 TL sözleşme imza ücreti ödenecektir.

    Cevapla
  31. 6 yıl önce

    Gelen mailde sözleşmenin imzalandıığı gün sendika üyesi olan tüm personele 5000 tl net imza parası yazıyor ama 1 yılımızı doldurmadık diye onu da vermiyorlar. Zaten bu sözleşmede en az zammı alan biziz. Kesin bide buradan kesin de daha da az alalım. Allahınızdan bulun ben size başka hiç birşey demiyorum. Garibana verdiğiniz tek seferlik imza parasına diktiniz gözünüzü. Yemin ediyorum nefret ettim şirketten gidip çalışasım gelmiyor artık.

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      daha dur yegenım kac sene oldu ki. daha oyun baslamadı. soyle bıraz yıllar gecsın..

      Cevapla
  32. 6 yıl önce

    Beyler ne konusuyoruz daha neyin matematiği sendikadan istifa edip dayanışma aidatlarini ödüycez parayı devlete şirkete verelim bu onursuz gurursuz haysiyetsiz sendika ve oluşumlarından kurtulalım hakkımızı yiyen gasp eden cs personeli ve teknisyen arkadaşlarımızı yok sayan bu sendikayı tarihe gömelim!!!yetkisini düşürelim bizi zaten temsil etmiyorlar dayanışma aidat dilekçesini doldurun ayın 8 de e-devletten bir tık ile istifa edin IK başkanlığına dilekçenizi en geç 30gün içinde sunun mümkün ise hemen anayasa ve sendikalar 6356 kanunu 39.madde 4 fıkra kapsamında her türlü tis hakkından kesintisiz faydalanırsınız hak ve ücret kesintisi olmaz! Korkanın cocugu olmaz diye ata sözü vardır! Bence simdi tam zamanı bu sendikayı tarihe gömmenin teknisyen ve teknik camia ile alay etmenin hakkını yemenin bedelini ödetme zamanıdır hadi gelin birlik olalım bunu bu kez başaralim…. Allah aşkına!

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      Kendini astronot sanıon cs olmussun hatta fakat birşey bildiğin yok Senin gibi bilmeden ahkam kesen oldugu sürece daha cok ugrasır insanlar dayanısma aidatı devlete yada şirkete gitmez oda sendikaya gider aç kanunu oku bilmeden ahkam kesme

      Cevapla
    • 6 yıl önce

      Kekocum nere giderse gider seni nie dert aldi kanunu ben okudum sende aç oku bana edebiyat yapacağına beyin olsa olayon aidat degil sendikanın yetkisini düşürmek oldğunu bilirdin ama fazla bms 3 33kokşçlamıssın seni çarpmış bir çıkta dışari beynine oksijen gitsin olmayan beyine! ben direk benden sendikaya gitmesin. kendimi astronot sanmıyorum ihtiyacımda yok mahalle dilberi senin nasıl lisans aldiğin belli benim gibi okul okumadığın yada hakkınla sinavlara girip almadıgin için parayla lisans aldığın için senin gibi sendika yalamaları çok yüzünüze tükürsek yarabbi şükür diyecek tiplersiniz sizler şu camiayı bitirdiniz sizinle aynı ortamda bulunmak bile günah!!!

      Cevapla
  33. 5 bin net imza parasını vermek için 1 yıl çalışma şartı koymak hangi zekanın ürünüdür. Toplu İş Sözleşmesi geçmişi değil geleceği ilgilendirir. Sen hem o imza parasını vermeyeceksin hem de önümüzdeki 3 yıl o sözleşmenin maddelerine göre haklarını alacaksın, bu tezatlık nedendir? Böyle saçmalık olmaz. Sendikanın attığı mailde imza parasını alabilmek için sözleşme imza günü üye olma şartı koyulmuşken şimdi sessiz sedasız değiştiriyorlar. Yazıklar olsun. İşinize geldiği gibi davranmaya devam edin siz. Bu işi de çözerse anca Sefa abi çözer gerisi yalan dolan.

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      Sefa abiniz enes batur olma yolunda ilerliyor youtuber olacak hadi çözsün görelim

      Cevapla
  34. 6 yıl önce

    ŞU SENDIKACILARIN TIPLERINE BAK …

    Cevapla
  35. 6 yıl önce

    neden insanların aklıyla duygularıyla oynuyorsun sendika.Tum üye olan herkese 5000 tl net ücret diyorsun ama arayıp sorduğumuzda çalıştığın ay kadar.Haram zıkkım olsun.tum çalışanların ahi üzerinizde kalsın.

    Cevapla
  36. 6 yıl önce

    Sefa abi 30 Ekim 2017 30 Ekim 2018 arası tam çalışanlar 5000 net alıcak diyor sendika yetkilileri haberlerde neden üye olan herkese 5000 net deniyor o zaman.Bu süre zarfının yarısında askerdeydim.Askerde olmamız bize nasıl böyle bir hak kaybına sebebiyet verebilir.Sendikanın açıklaması ücretsiz izinde olduğunuz için diyor.Biz TSK ya hizmet etmek için askere gittik başka bir ülkenin ordusuna değil.Herkese net 5000 diye açıklama yapılması doğru oluyor mu bu durumda acaba abi?

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      Sözleşme 5 temmuzda yapilsaydi 30 ekim 2017 – 5 temmuz arası calisanlarmi denecekti

      Cevapla
    • 6 yıl önce

      Sözleşme imza tarihinden itibaren 1 yıl geriye bakılıyormuş,tam 5000 net haketmen için.

      Cevapla
  37. 6 yıl önce

    Ben artik bu isleri,bu adamlar bilmiyormu bizim nasil mutsuz oldugumuzu versineler pozlarini. Onlarin hesabi var sa Allah in da bir hesabi var. Hicbir kotuluk cezasiz kalmaz,hicbirinin hakki kimsede kalmayacak. Hele o sendikaci ahlaksizlarin.hadi sirketi anliyorum,vallahi ya fazil falan adamin isi bu kardesim o yuzden maas aliyo hoslanmiyorum ama saygi duyuyorum adam yediriyo bir sekilde. Ama o ahlaksiz sendikacilar yalan onlarda haksizlik onlarda seref yoksunlugu onlarda haram onlarda vb. Buraya yazmak isteyip yazamadigim ki siz tahmin edersiniz tum sifatlari kapsayan sendikacilarda ki yuz şeytanda yoktur. Ben onlarin yerinde olucagima Allah belami versin ot toplarim yerden cimen yerim yine yapmam bunlarin yaptigi haysiyetsizligi. Biraz erkekliginiz kaldiysa teknisyenle goz goze gelmeyin kafanizi yerden kaldirmayin.

    Cevapla
  38. Hakkımız yenmiş verilen sözler tutulmamıştır. Bu sözleşme ile alınan sadece %3.5 artı imza(bal) parasıdır. Onuda aidat olarak alacaklardır. Sözleşme başarısını ölçen bir anket yapma cesaretleri varsa gelsinler hangara kapalı zarf usulü anket yapsınlar. Aidiyet duygusu yerlerdedir. Motivasyon sıfır. Emeği geçen herkes karşılığını elbet bu dünyada öbür dünyadada alacaktır.

    Cevapla
  39. 6 yıl önce

    Utanmanız yok Allah korkunuzda mı yok?? Sefa Abi İlker Bey le youtube dan bir canlı yayın yapar mısın? Biz de soru soralım.

    Cevapla
  40. 6 yıl önce

    İlker bey. Siz çalışanlarla alay mı ediyorsunuz. “Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. çalışanlarımızın motivasyon ve kurum aidiyetini artıracak bu önemli sözleşmeyi imza altına aldığımız için oldukça memnunuz.” diyorsunuz. Bi çalışanlara sorun bakalım kim memnun. Maddi hakları geçtim insanlar arasında ayrımcalık göstergesi olan kardeşlere ced bilet,pas bilet öncelik sorunlarını siz de çözmek istemediniz.Şirkete,size ve dolandırıcı sendikaya zerre güvencim kalmamıştır.
    Halbuki insanlar size inanmıştı. Sevmişti.

    Cevapla
  41. Tipinizi……

    Cevapla
  42. 6 yıl önce

    Sefa bey merhabalar. Öncelikle size herşey için çok teşekkür ediyorum. Bizim sesimiz oluyorsunuz. Sefa bey ben bir c/s s/s personelim.sizde çok iyi bilirsinizki şirkette en değerli olan kişiler bizleriz.Tabiki diğer arkadaşlarımızda çok değerli ama biz bildiğiniz gibi tüm sorumluluğu alan kişileriz.BU SÖZLEŞMEDE C/S VE S/S lere alınan hiç bir şey yok!Halbuki bizlerin çok beklentileri vardı.Ama resmen bizi hiç yerine koydular.Tabiki siz yine araştırmanızı yaparsınız ona göre yorumunuzu yazarsınız.Ben revizyonda çalışıyorum ve şunada isterimki hat bakım ve a bakım da çalışan arkadaşlarımızın dahada çok fazla hak almaları.Bu sarı sendika ilk sözleşmede bizden %1 aidat alacağını söylemişti. sonra baktık %3 aldılar hem iş hem kıdemden. sonra baktılar olmadı sadece iş tazminatından %2,2 kesmeye başladılar. Geçenlerde bir sendika TEMSİLCİSİCİK gelmiş diyorki bundan sonra iş ve kıdemden bu ücret kesilecek. Bunuda araştırırsınız. Zaten birşey vermediler üstüneüstlük dahada fazlasını ALIYORLAR.

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      ve bu sendika TEMSİLCİSİCİK Bize sormadan neden imzaladınız dediğimizde hani şeffaftınız dediğimizde. YILIŞIK BİR ŞEKİLDE siz bize yetki vermedinizmi kardeşim o zaman dahada lafı uzatmaya gerek yok dedi. Tabi o anki ortamı hayal edin insanların nasıl kendilerini zor tuttuklarını hayal edin… Birde ortada en fazla sesi çıkan insanı kenara çekmeye çalışıp asimile etmeleri yokmu sanki sus payı verirmiş gibi davranmaları. Ama sağolsun arkadaş herkesin içinde konuş dedi. Benden nacizane tavsiye yavuz güver ve saz ekibi sakın hangara gelmesinler.

      Cevapla
  43. 6 yıl önce

    Ben vatan millet sakarya nutukları ile tosuna para yatirdim :) aynı vatan millet sakarya nutukları burada da atılıyor bu vatan millet nutukları insanları susturmak için kandırmak için büyük bir nimet neyse başarısızlığınızi başarı diye kabul ediyoruz çünkü bu kadar gelecek korkusu olan insani ayni sendikaya göz korkusu vererek üye yapamazdıniz bu büyük başarı aslında

    Cevapla
  44. 6 yıl önce

    3 yıl boyunca hayat standardımda bir değişiklik olmayacak demektir bu. 3 yıl boyunca su an nasılsan, hangi hal üzerineysen o halde kalacaksın hatta belki bir miktar kötüye gideceksin demektir.
    Mecburen başımızın çaresine bakacağız.

    Cevapla
    • Sen aynı kalacağını zannet o aldığın enf farklarının vergisini de ödeyeceksin her %10 luk enf zammına min %3 vergi ödeyeceksin. sürekli fakirleşeceksin…

      Cevapla
  45. 6 yıl önce

    Abi hala Airzorthaber supriz olabilir diye milletle t..sak geçiyor. Ayıptır ya. Zaten millet şirketine kırgın sendikasina kızgın hala milletin duygusunu sömürüyorlar. Iki yorum yazdım ama yayinlamaz dıgıdık ali. :)

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      O haberi de silmişler utanmazlar

      Cevapla
    • 6 yıl önce

      Arkadaşlar ismi lazım olmayan zorthaberin sitesine giripte reytinglerini yükselmeyelim size naçizane tavsiyem.

      Cevapla
  46. 6 yıl önce

    Sendika attığı anlaşma mailinde 12.madede 5000tl net ücretin imza tarihine kadar celik-iş üyesi olan her personele yatacağını belirtmişti ancak şimdi 1 ekim 2017 ile 1 ekim 2018 tarihleri arasında çalışmış personele yatacağını diğerlerine çalıştıkları ay kadar para yatacağını belirtmişler.haram zıkkım olsun aldığınız aidatlar size serefsizler

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      Müslümanı müslümana kırdıracan sanofbic

      Cevapla
    • 6 yıl önce

      İmza tarihine kadar işe girmiş olan herkese imza parası net 5000 olarak verilecek.

      Cevapla
    • 6 yıl önce

      Yatmayacak teknik a.ş kandırıldık ara sendikayı zor istersen sonra aldiğın cevabıda yaz buraya sana zahmet

      Cevapla
    • 6 yıl önce

      Ulan dun girdiniz ise bugün koktunuz.bi çalışın bakalım ne işe yararsiniz bi görelim daha nice 5000ler alınır bu şirkette.sen işine bak kimseye de haksız yere beddua etme.bi dedin varsa sendika orda gel anlat derdini efendi efendi.

      Cevapla
    • 6 yıl önce

      At kafası sendika..o zaman niye bütün herkese net 5000 diye yazılıyor. 1 seneyi doldurana verilecek diye yazın.hava atmak için yüksekten atıyorsunuz

      Cevapla
    • 6 yıl önce

      Sanane dün girdiysek kardeşim sendikaya üye olan herkese verilecek diyorsa vereceksin. zaten sizin basiretsizliğiniz yüzünden genelge mağduru birsürü insan var. utanmadan bir de gelmiş burada koktunuz diyebiliyorsunuz. Afedersiniz de Sen ne B.ka yaradın. sen baştan kokmuşsun… Satılmış yüreği beş para etmez insan müsveddeleri sizi. Hadi şimdi git patronunu yala anca rahatlarsın.

      Cevapla