featured

Yolda kalan yolculara 250 Euro tazminat

Havayolu şirketi Eurowings ile Almanya’nın Düsseldorf kentinden Paris’e uçmak isteyen yolcular büyük talihsizlik yaşadı. Sabah saatlerinde kalkması gereken uçak arıza yapınca 50 kişi yerde kaldı. Uzun süren bir bekleyişten sonra uçağın havalanamayacağı anlaşıldı.
Havayolu şirketi çözüm olarak yolcuları otobüsle hedefe ulaştırmaya karar verdi. Bild Gazetesi’nde yer alan habere göre durumdan memnun olmayan yolcular “Bari aynı gün Paris’e ulaşırız” diye teklifi kabul ettiler.
Ancak bu defa otobüste teknik bir arıza çıktı ve araç Belçika’da otoyolun ortasında kaldı. Şoför otobüsü sağ şeride çekmeyi başardı. Fakat yolcular için yine bekleyiş başladı.
Bu arızanın da giderilemeyeceği anlaşılınca polis 50 kişilik grubu bir okulun salonunda ağırlamak zorunda kaldı. Akşam saatlerinde ancak yedek bir otobüsle yola devam edebilen grup adeta perişan oldu.
Havayolu şirketi ve otobüs şirketi meydana gelen durumdan dolayı yolculardan özür diledi. Yolculara şimdi kişi başına 250’şer Euro tazminat ödenmesi bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir