featured

HAVA-SEN BASIN AÇIKLAMASI

Sivil Havacılık çalışanları ve kamoyuna duyurulur, Sivil Havacılık çalışanlarının kendilerini temsil etmediklerine inandıkları A.Kemal Tatlıbal ve ekibinin, HAVA-SEN’in kapatılarak kayyum atanması talebiyle açtığı dava, T.C. Bakırköy 5. İş Mahkemesi tarafından ret edildi.
Hava-Sen’den yapılan açıklamada;
 
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ havase1

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. Hav-sen trolleri damlar birazdan buraya. Zafer kazanmış edasıyla bildiri yayınlayacağınıza geçen ay sizin yüzünüzden İsten atılan kabin üyelerinize destek olun. Sırf pilotların EGO’ları yüzünden daha kaç kabinci atılacak göreceğiz.

    Cevapla
  2. 6 yıl önce

    kabin ekiplerimiz duyma görme konuşma koklama umursama tepki gösterme kafasından çıkıp, kendi geleceklerine karar verebilme kafasına girebilirse çok faha iyi olacak, yoksa bu sendikanın 3000 kaptanla orada duruyor olması bile yeter, ekiplerin anlaması gereken şudur, Havasen’e hepimizin ihtiyacı var ancak birilerinin daha çok ihtiyacı var, korkmayın hiçbir şirket 5000 çalışanına kıyamaz, haklarınızı koruyun, emniyetle uçun, çocuklarınızı sevin, kendinize zaman ayırın ve yaşayın, herşey para demek değildir, saygılar sevgiler

    Cevapla
  3. 6 yıl önce

    iskender çarkçının ikamet ettiği sitede yaşadığı bireysel bir olayın ceza verilmemesine karşılık mahkeme kararını ekip odasında dağıtan Para iş ve yöneticileri bu kararı çerçeveletip sendika odasının duvarına asar artık.

    Cevapla
  4. 6 yıl önce

    abileri kızmasın diye bu haberi 5. sayfadan girdi.. sonra köşe yazılarında eser gürlerler

    Cevapla
  5. 6 yıl önce

    hava sen TİS Hazırlığı yapıyorsa Tatlıbal ve thy kara kara düşünüyordur.İŞÇİYİ SATMAYAN BİR SENDİKA İLE NASIL BAŞ EDECEKLER..
    THY YER PERSONELİ VE KABİN BİR AN ÖNCE HAVA SEN DEMELİ VE BU İŞİ BİTİRMELİDİR.
    KARARSIZLIK İYİ DEĞİL.BU SON DÖNEMEÇTİR.

    Cevapla
  6. 6 yıl önce

    Ellerinize sağlık …..

    Cevapla