featured

Pegasus Havayolları Personel Alım İlanı

Pegasus Hava Yolları Ocak Ayında En Az Lise Mezunu İşçi ve Personel Alımı Yapıyor

 Güncellenen yeni ilanda çeşitli kadrolarda çok sayıda personel ve işçi alımı yapılacağı aktarılırken söz konusu ilanlara lise, ön lisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği pozisyonlar olduğu açıklandı.

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR ŞUNLAR…
Pegasus Hava Yolları tarafından kariyer siteleri aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanında lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği 31 boş pozisyonda alım yapılacağı açıklandı.
Firmanın İstanbul’da birimlerinde görevlendirmek üzere yapılacak alımlarda ise alınacak personel sayısına ilişkin bir bilgi verilmedi.
Pegasus Hava Yolları personel alım ilanında yer alan kadrolar, Şoför, Öğrenci Pilot, Misafir İlişkileri Yetkilisi, Mekanik Teknisyeni, Atölye Teknisyeni, Teknik Depo Destek Uzmanı, Tecrübeli Kabin Memuru, Uçak Yükleme İşçisi, Simülatör Teknisyeni, Misafir Hizmetleri Memuru, Kıdemli Çalışma İlişkileri Uzmanı, Ofis Destek Elemanı Engelli Personel, İş Mükemmelliği Kıdemli Uzmanı, Uçuş Eğitim Koordinasyon Uzmanı
KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK
Pegasus Hava Yolları tarafından kariyer siteleri aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylara ilişkin yayımlanan duyuru metninde, adayların kadrolara göre belirlenen şartları taşımaları gerektiği bildirildi. Her bir kadro için genel ve özel şartların olduğu vurgulanan ilan duyurusunda yer alan başvuru koşulları şu şekilde aktarılmış.
Söz konusu personel alım ilanında yer alan tüm kadrolar için ortak olarak açıklanan başvuru koşulları arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (yapmış olmak, muaf tutulmak veya tecilli olmak), yoğun çalışma temposuna ayak uydurmak, vardiyalı çalışma sisteminde çalışmayı kabul etmek, bilgisayar ve office programlarını kullanabilmek, alım yapılacak şehirde ikamet etmek veya edebilecek olmak ve seyahat engeli bulunmamak.
Yayımlanan ilanda yer alana özel şartlar arasında, kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (lise, önlisans ve lisans mezunu olmak), yine kadrolara göre belirlenen sertifika veya belgeleri sağlamak, istenilen düzeyde tecrübe sahibi olmak, baı kadrolar için yabancı dil bilmek gibi şartların yanı sıra ilanda yer alan kadroların çalışma sistemleri ile alakalı bazı şartlar yer alıyor.
Pegasus Hava Yolları’nca yayımlanan personel ve işçi alım ilanı 2 Ocak tarihinde güncellenmiş olup ilana başvuru süreci devam ediyor. Adaylar yayımlanan işçi ve personel alım ilanına 25 Şubat tarihine kadar başvurularını,aşağıda verdiğimiz linkten yapabileceklerdir.
TIKLAYIN

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir