featured

''VİZE KARARININ KISA SÜREDE ÇÖZÜLECEĞİNE İNANIYORUM''

TRT yayınına katılan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın’dan son dakika açıklaması… Kalın, ABD ile yaşanan krizin kısa sürede biteceği sinyalini verdi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı televizyon yayınında ABD ile yaşanan vize krizini değerlendirdi. Ankara ve Washington arasındaki görüşmelerin iyi yönde ilerlediğini aktaran Kalın, krizin kısa sürede çözüleceğine inandığını belirtti.(milliyet)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 7 yıl önce

    Abd,Kanada vatandaşı kapıda vize alıyor, ab ülkelerinin çoğunun vatandaşların çoğu sadece kimlikleriyle ülkemize gelip 9 ay çıkmadan kalabiliyor yetmiyor bir de yeni çıkan kanunla vergisiz ev,arsa alabiliyorlar peki ya biz ? Mütekabiliyet bu mudur? Ayrıca bilhassa ab üyesi ülkeler vize aracı kurumlarla ortak vatandaşı resmen soyuyorlar,bunun için ne yaptınız veya ne yapacaksınız? Mesela Fransa,Hollanda vs vize aracı kurumu vize ücreti harici 26 euro hizmet bedeli alıyor, para üstünü euro olarak vermiyor,kendi belirlediği kur üstünden tl olarak veriyor ve madeni euro da ne kabul ediyor ne veriyor! Hizmet bedeli 26 euro dikkat edin 25 değil niye işte bu sebepten milleti biraz daha kazıklasınlar diye! Pasaportu,evrakları alıp 500 mt ilerdeki konsolosluğa götürmek için bu parayı ödüyoruz yetmiyor fotokopi için bile para alınıyor! İngiltere vize aracı kurumu da sms ile bilgi vermek için 1 pound istiyor! Bunlardan haberiniz yoksa vahim varsa da birşey yapmıyorsanız o daha da vahim! Demek ki onların parasına,turistine,icatlarına muhtacız siz de masal anlatmaya devam edin büyüdük,geliştik bilmem ne diye !

    Cevapla