featured

HAVAYOLUNU ELEŞTİRDİLER UÇAKTAN İNDİRİLDİLER

Whitney Miller isimli yolcu Denver-Colorado merkezli Frontier Airlines uçağına Orlando to St. Louis’den bindi. Whitney Facebook’da şöyle yazdı:
-Babam ve ben korkunç seyahat deneyimi ve müşteri hizmetleri ile ilgili özel bir görüşme yaparken, kabin memuru tepemize dikildi.
Kabin memuru baba ile kızın özel görüşmelerine kulak misafiri olmuş ve supervisor’a olayı iletmişti.
Kabin memuru, amirine olayı rapor edince, o da tehdit altında olduklarını ve uçaktan ayrılmalarını istedi.
Baba Eric sesini yükselterek havayolunda 70 yıldan beri bulunduğunu ama en iğrenç deneyimi yaşadığını haykırmaya başladı. “Havaalanında 12 saat boyunca uçağın kalkmasını bekliyoruz. Bu utanç verici bir deneyimdir!’ şeklinde şikayetler yağdırırken, ikili 15 dakika içinde uçaktan indirildi. Havayolu ne yaptı?
Frontier Airlines sözcüsü şunları söyledi:
-Uçuş görevlileri, uçaklardaki yolcuların konfor ve güvenliğini etkileyebilecek durumları tanımaya yönelik eğitimli güvenlik uzmanlarıdır. Bu yolcuların kalkış öncesinde sergilediği davranışlar ve yorumlar uygun görülmedi. Sonuç olarak uçağı terk etmeleri istendi. Yolcularımızın ve ekibimizin güvenliği bir numaralı önceliğimizdir.
Baba ile kızının uçaktan atılma anı, olaya tanık bir yolcu tarafından görüntülendi. O anları gösteren kayıt viral yoldan yayıldı.
 
https://youtu.be/s0QAMOdPMZ0?list=PLTDT13cuwh7_VVzKjUO5CeGLcsMBQt53u
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir