featured

KAPADOKYA HAVALİMANI 6 AY KAPALI KALACAK

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya bölgesinde hizmet veren Nevşehir Kapadokya Havalimanı 1 Mayıs 2017 tarihinde Tadilata Giriyor.
Kapadokya Havalimanının PAT Sahaları Onarımı İçin Kapadokya Havalimanının 01.05.2017 – 31.10.2017 tarihleri arasında bakıma gireceğinden dolayı uçuşlara kapanacaktır.
Nevşehir’de bulunan Kapadokya Havalimanı Nevşehir’in yanı sıra Aksaray, Kırşehir, Niğde ve Kayseri’ye gelen yerli ve yabancı turistlere de hizmet veriyordu.
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 7 yıl önce

    Siteyi düzenli olarak takip eden birisiyim. Lütfen, sırf haber metni daha çok görünsün (veya sitede daha çok vakit geçirilsin) diye verilmek istenen mesajı 3 farklı paragraf ile birbirinden farklı ama çok yakın anlamlı kelimeler kullanarak doldurmamanızı rica ediyorum. Sitenizde bulunan reklamlara elimden geldiğince tıklayarak sitenizin daha çok ziyaretçi almasına ve gelirinin artmasına zaten yardımcı olduğumu düşünmekteyim.
    Ayrıca haber başlığında genel bir özet paragrafı zaten metne başlarken veriliyor sitenizde. Neden kırmızı renkli büyük harflerle yazılan başlıkların hemen altındaki mavi renkteki yazıları metinin belirli sayıdaki karakterlerini içeren ve haber içeriğindeki metnin başlangıcının aynısı olan yazıyı koyuyorsunuz anlam veremiyorum.
    Mavi renkteki başlık özeti niteliği taşıması gereken metni ya tamamen kaldırmanızı, ya da karakter sınırlamasını ve aşağıda bulunan metnin tekrarını kaldırmanızı rica ediyorum.

    Cevapla