featured

HAVADA TACİZ YERDE TUTUKLAMA

Dubai’de   havaalanı yolcusu 19 yaşındaki bir İngiliz öğrenciyi, uyurken taciz eden Pakistanlı 3 ay hapse mahkum edildi.
Olay 10 Ocakta meydana geldi. Dubai’de yaşayan bir arkadaşına yaptığı 4 günlük ziyaretten sonra öğrenci eve dönüyordu. Adam yaklaşırken kız Terminal 1’de uçağını bekliyordu. Sabaha karşı 4.00 sıralarında, British Airways kontuarının kapalı olduğunu ve 07.30’a kadar açılmayacağını söyleyen adam kızı kahve içmeye davet etti.
27 yaşındaki Pakistan’lı adamla kahve içtikten sonra kontuara dönen genç kız, burada uçuşunun ertelendiğini öğrendi.
27 Yaşındaki Pakistan’lı havaalanında vakit geçirmek yerine otel bulması için yardım önerdi. Sanık bir otel odasına rezervasyon yaptı, otele gittiler ve adam tuvalete girdi. Tuvaletten sadece iç çamaşırları ile çıkan adam ikazlara aldırmadı. 19 Yaşındaki genç kız çok yorgundu, yatağın üzerine oturdu ve uyuyakaldı. Saçları okşanırken uyanan genç kız, eşyalarını alarak odayı terk etti. Havaalanında olayı bildirdikten sonra ülkeden ayrıldı.
Polis memuru, adamın kendisine itirafta bulunduğunu, niyetinin seks yapmak olduğunu ama kızın odayı terk ettiğini ve pişmanlık duyduğunu söyledi.
Olaylar mahkemede tek tek açığa çıkarken, Dubai Ceza Mahkemesi Pazar günü kararını verdi ve Pakistan’lı 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir