featured

ERDOĞAN'IN PİLOTU FETÖ'DEN ATILDI !

Yeni OHAL kararnamesi ile 7 bin 586 polis, FETÖ bağlantısı nedeniyle meslekten ihraç edildi.
Listeden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın pilotu da çıktı. 8 yıl süreyle Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Havacılık filosunun başında bulunan Hüseyin Başak, Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde uzun süre VIP dizaynlı Sikorsky S-70A helikopterinin pilotluğunu yapmıştı.
Başak, TOBB’un 2007’de 25 milyon dolara satın alarak önce EGM’ye hibe ettiği, daha sonra ise Başbakanlık’a devredilen Sikorsky S-90A helikopter ile, EGM’ye ait Oba adlı helikopterin pilotluğunu da yapmıştı.
Başak, 22 Mayıs 2016’a İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Polis Bakım ve Yardım Sandığı’na (POLSAN) dönük soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öne Çıkan Yorumlar

  1. 8 yıl önce

    Zulüm ile abad olanın ahireti berbat olurmuş

5 Yorum

  1. 7 yıl önce

    Huseyin Basak pirlanta gibi bir genc.Universite yillarindan tanirim. Ataturk UniversitesiKazim Karabekir Egitim FakultesisiFizik Kimyadan mezun.Milli Goruşcu ; O YILLARDA iskenderpasa cemaatine takiliyordu. Dahasonra Zeki Soyak ( saglam bir Milli Goruşcu ve Seriatcidir) hocaya takildigini duydum.Huseyin Tam Şeriatci Muslumandi.Akp nin hepsinden ve de Erdogandan bile daha şeriatci bir müslumandir( bu arada Erdoganin Seriatci olup olmadigini bilmedigimi soyliyeyim.) FETOCU falan asla olmadi.( o yillarda fetocu tabir edilen şahislar; şeriatcilara mesafeli ve soguk baktigini oncelikle belirtmeliyim Atilmasinin yegane sebebi Seriatci bir musluman olusu.Akp seriatcilari sevmez..cunku şeriatcilarin helal haram cizgileri vardir.

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      Hüseyin Başak’ı iyi tanırım çok hırslı idi nerede bir oluşum görse hemen içine atlar bulunmak isterdi ama son yıllarda astlarına zulm etmeye varan davranışları vardı

      Cevapla
  2. 8 yıl önce

    Zulüm ile abad olanın ahireti berbat olurmuş

  3. 8 yıl önce

    Huseyin Başak sehven siyasal islamcılar tarafından hemde Fetö cü diye atılması
    Trajı komik bir hikaye.

    Cevapla
  4. 8 yıl önce

    Sizi geç bulduk erken kaybetmeyelim diyen,
    İki eşli kalitesiz biridir ancak kesinlikle fetö
    cü değil milli görüşcüdür.

    Cevapla