featured

BÜYÜK BİR TANTANA İLE BAŞLAYAN FİYASKO

American Airlines’ın yeni üniformaları 20 Eylül’de başladı ve kullanıcıların başını ağırttı. Yöneticiler şaşkın. Tasarımı, üretimi ve üniforma testi üç yıl almış. Hem de Hollywood’lu ünlü moda tasarımcıları Ken Kaufman ve Isaac Franco tarafından hazırlanarak.
Kaynaklara göre; 400 den fazla kabin memuru şirkete başvuruda bulunarak, kaşıntı içinde olduklarını ve ilk giydikleri günden beri baş ağrısı çektiklerini bildirdi.
american-airlines
Havayolu sözcüsü olayı doğrulayarak bir çok kişiye yünün allerji yaptığını düşündüklerini söyledi. Şikayeti olanlara polyesterden yapılmış başka bir kıyafet seçeneği verildi.
american-airlines-2
Profesyonel Kabin Memurları Derneği test için kendilerine çok sayıda müracaat yapıldığını ve üniforma gönderildiğini bildirdi. American Airlines ise merkezi Londra’da bulunan Intertek şirketinde gerekli testlerin yapılmış olduğunu bildirdi.
Kabin memurlarının yanı sıra bazı kadın pilotlar da üniforma gömleklerinden şikayetçi. Sorun, çok saf pamuklu kumaştan yapılmış olmaları. Bunun için yeni düzenlemeler yapıldı.
american-airlines-3

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir