featured

ŞARM EL-ŞEYH'E DÖNÜK UÇUŞ YASAKLARI KALDIRILSIN ÇAĞRISI

Geçtiğimiz hafta Mısır’ı ziyaret ederek havalimanlarındaki güvenlik önlemlerini inceleyen bir grup İngiliz parlamento üyesi, Şarm El-Şeyh’e dönük uçuş yasağının kaldırılması çağrısında bulundu.
İngiltere’den Şarm El-Şeyh’e uçuşlar, 2015 Kasım ayında bir Rus yolcu uçağının kalkış sonrasında düşürülmesi ve 224 kişinin hayatını kaybetmesinden sonra yasaklanmıştı.
Mısır’ı ziyaret eden ‘All-Party Parliamentary Group on Egypt’ grubunun başkanı parlamento üyesi Sir Gerald Howarth, bir televizyon programında ziyaret hakkında bilgiler verdi. Howarth, grupla birlikte ziyarete katılan bir Ulaştırma Bakanlığı temsilcisinin de uçuşların başlaması için yeterli güvenlik önlemlerinin alındığı konusunda kendileriyle hemfikir olduğunu aktardı.
Sir Gerald Howarth, ‘’Ziyaretimiz sırasında havalimanlarında oldukça gelişmiş güvenlik önlemlerin bulunduğunu gördük. Ulaştırma Bakanlığı’ndan gelen temsilcinin de bizimle aynı fikirde olması, uçuşların artık başlaması gerektiği anlamına geliyor.’’ ifadelerini kullandı.
Mısır ziyareti kapsamında Mısır Devlet Başkanı ve adalet, turizm ve savunma bakanları ile de bir araya geldiklerini belirten Howarth, uçuşların başlatılması konusunda İngiltere Başbakanlık Ofisi’yle de iletişime geçtiklerini açıkladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 8 yıl önce

    Kaldırılması gerekiyor Bencede çok güzel bir yer

    Cevapla