featured

RUS ÇOCUĞA YAMAÇ PARAŞÜTÜNDE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde, Ölüdeniz’e ailesiyle tatil için gelen Rus ailenin oğlu, dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ’dan yamaç paraşütüyle uçarak, 9’uncu yaş gününü yaklaşık 1200 metre yükseklikte balonlar ve pasta eşliğinde kutladı.
1965 rakımlı Babadağ’ın zirvesine çıkan Grisha Kholodov, yamaç paraşütü pilotu 33 yaşındaki Abu Alay eşliğinde, 1700 metre pistinden tandem (ikili) atlayış yaptı. Kholodov, gökyüzünden eşsiz Ölüdeniz manzarasını izlerken, sürpriz doğum günü kutlamasıyla karşılaştı. Rus çocuğun doğum günü için önceden hazırlık yapan Alay, yaklaşık 1200 metre yükseklikte çantasında taşıdığı doğum günü pastasını Kholodov’un eline verip, balonları paraşüte bağladı. Elindeki doğum günü pastası ve paraşüte bağlı balonlar eşliğinde bir süre Ölüdeniz semalarında uçan Kholodov ise sürpriz kutlamayı sevinçle karşıladı. 
İkili 30 dakika havada kaldıktan sonra Belceğiz Plajı’na sorunsuz iniş yaparken, gökyüzündeki doğum günü kutlaması pilotun aksiyon kamerası tarafından kaydedildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir