featured

Taciz Davasına 10 Milyon Dolar Tazminat

Dallas-Portland arasında American Airlines ile yalnız seyahat eden 13 yaşındaki kızı taciz eden adamın devam eden davasında saldırı suçu sabit kılındı.
Portland’da Salı günü yapılan oturumda; Fort Worth merkezli havayolı ihmalkarlıkla suçlandı. Olay kızın psikolojik travma yaşamasına neden olmuştu.
15 Haziran’da yaşanan olayda; bir kabin memuru uçuş sırasında, 26 yaşındaki Chad Cameron Camp’in elinin küçük kızın bedeni üzerinde olduğunu görmüştü. Kız ağlıyordu. Kabin memuru adamı yerinden kaldırarak kabin ekibine ait bir yere oturttu.
Hapisteki adam suçlu olmadığını savunuyor.
20698733-small
Davada; refakatsiz yolcuların bilet fiyatına ek bir maliyet alındığı da görüşüldü. Avukat 10 milyon dolar tazminat talebinde bulundu.
Havayolu sözcüsü Matt Miller şirketin davayı takip etmekte olduğunu ve olayı FBI ile birlikte araştırdıklarını söyledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 8 yıl önce

    American Airlines’ta 13 yasindaki bir cocuk icin refakatci sarti araniyor mu bilemiyorum ancak en azindan kucuk yolcunun ucus murettebati gozetiminde olmasi gerekir diye dusunuyorum. Ayrica, neden ucaklarda da CCTV yok? Ozellikle Uzakdogu’da bas ustu dolaplardan cok hirsizlik olayi oldu ve basina da yansidi. Gizlilik mahremiyeti filan da olmaz, otobuslerde yok mu? Ucaga binmeden kendimizi ciplak gosteren cihazlardan gecmiyor muyuz zaten? Insallah kucuk kiz travmayi atlatir ve adalet yerini bulur.

    Cevapla