featured

All Nippon Airways, Türkiye Semalarında! İlk Sefer İstanbul’a İndi

Japonya’nın önde gelen havayolu şirketlerinden All Nippon Airways (ANA), Türkiye’ye ilk uçuşunu başarıyla tamamladı. Tokyo Haneda Havalimanı (HND) ile İstanbul Havalimanı arasında gerçekleştirilecek uçuşların başlangıcı, İstanbul Havalimanı’nda düzenlenen özel bir törenle kutlandı.

Boeing B787-8 tipi uçaklarla haftada üç kez yapılacak seferler, ANA’nın Türkiye pazarına resmen giriş yaptı. İstanbul Havalimanı’na uçan 111. havayolu olan ANA için terminalin giden katındaki B15 kapısı önünde bir tören düzenlendi. Etkinliğe Japonya İstanbul Başkonsolosu, ANA CEO’su, şirketin üst düzey yöneticileri ve davetliler katıldı.

Bu önemli adım, Türkiye ile Japonya arasındaki turizm ve ticaret ilişkilerini güçlendirmeyi hedeflerken, yolculara da yeni bir seyahat alternatifi sunacak. ANA, İstanbul uçuşlarıyla Asya ve Avrupa arasında daha güçlü bir bağlantı sağlamayı amaçlıyor.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ WhatsApp Image 2025 02 12 at 17.29.44 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ WhatsApp Image 2025 02 12 at 17.29.46

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir