THY, İnovaLİG 2024’te İnovasyon Liderliğini Tescilledi

THY, İnovaLİG 2024’te İnovasyon Liderliğini Tescilledi

Türk Hava Yolları (THY), Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen “İnovaLİG 2024” yarışmasında, inovasyon konusundaki liderliğini bir kez daha kanıtlayarak ödüle layık görüldü.

İnovasyonun Gücüyle Başarıya

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törende, THY Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kerem Kızıltunç, “İnovasyon Yaşam Döngüsü” kategorisinde elde edilen ödülü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan teslim aldı.

Sürdürülebilir Başarı İçin İnovasyon Vurgusu

Törende konuşan Kızıltunç, inovasyonun hem iş süreçlerinde hem de genel iş yapış biçimlerinde sürdürülebilir başarıyı sağlayan temel itici güç olduğunu vurguladı. THY’nin bu vizyon doğrultusunda hareket ettiğini belirten Kızıltunç, “Dünya havacılık sektöründeki başarılarımızı sürdürülebilir kılmak ve ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek amacıyla inovasyon kültürünü tüm operasyonlarımızda destekliyoruz. Bu ödül, Türkiye’nin vizyoner firmalarını bir araya getirerek, ülkemizin küresel rekabet gücünü artırmada önemli bir rol oynuyor. THY olarak bizler de teknolojik yenilikleri yakından takip ederek hayata geçiriyor ve global konumumuzu daha da güçlendiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir