AJet Uçağı Sağlık Sebebiyle Rotasını Değiştirdi

AJet Uçağı Sağlık Sebebiyle Rotasını Değiştirdi

AJet Havayolları’na ait Boeing 737-800 (TC-JZV) ile gerçekleştirilen VF5650 sefer sayılı Çanakkale-Gaziantep uçuşu, gece saatlerinde acil bir sağlık durumu nedeniyle rotasını İstanbul’a çevirdi. Uçuş sırasında bir yolcunun rahatsızlanması üzerine kaptan pilot, prosedür gereği acil iniş kararı aldı. İstanbul Havalimanı’nda hazır bekleyen sağlık ekipleri, uçağın inişinin ardından yolcuya hızlı bir şekilde müdahale etti.

Operasyonel İşlemler Sonrası Uçuş Devam Etti

Yolcunun sağlık durumunun stabilize edilmesinin ardından, uçağın Gaziantep’e devam edebilmesi için operasyonel işlemler hızla gerçekleştirildi. Yakıt ikmali ve gerekli kontrollerin tamamlanmasının ardından, VF5650 seferi sabah saat 04:00’te İstanbul’dan kalkış yaparak Gaziantep’e doğru yola çıktı. Uçak, Gaziantep Havalimanı’na sorunsuz bir şekilde iniş yaparak seferini başarıyla tamamladı.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ ajet

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir