Türk Hava Yolları'ndan Yeni Hedef: Şili'nin Santiago'su

Türk Hava Yolları’ndan Yeni Hedef: Şili’nin Santiago’su

Türk Hava Yolları (THY), Amerika Kıtası’ndaki 26. uçuş noktası olarak Şili’nin Başkenti Santiago’ya seferlere başlıyor. 18 Aralık itibarıyla İstanbul’dan Santiago’ya, Sao Paulo duraklamalı haftada 4 frekans uçuş gerçekleştirilecek. Bu yeni rota, THY’nin Amerika Kıtası’ndaki hizmet verdiği toplam destinasyon sayısını 26’ya çıkaracak.

“Küresel Uçuş Ağımızı Genişletiyoruz”

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, yeni seferlerin başlatılmasının önemine değinerek, “Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olarak, kıtaları ve kültürleri birbirine bağlamaya devam ediyoruz. Santiago’ya uçuşların başlaması, küresel uçuş ağımızı genişletme taahhüdümüzü bir kez daha pekiştiriyor” dedi.

Ekonomik ve Turistik İlişkileri Güçlendirecek

SCL Nuevo Pudahuel Havalimanı CEO’su Nicolas Claude da Türk Hava Yolları’nın seferlerine ilişkin mutluluğunu ifade ederek, “Bu yeni rota, her iki ülkenin hava bağlantısını artırarak Şili vatandaşlarının İstanbul’a ve Uzak Doğu’ya daha kolay ulaşmasını sağlayacak” dedi. Claude, Türk Hava Yolları’nın kalite ve hizmet anlayışıyla, bu yeni ortaklığın ekonomik ve turistik ilişkileri güçlendireceğini vurguladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir