Travelport ve Türk Hava Yolları Uzun Vadeli Anlaşmayı Uzattı

Travelport ve Türk Hava Yolları Uzun Vadeli Anlaşmayı Uzattı

Travelport, Türkiye Milli Bayrak Taşıyıcısı Türk Hava Yolları ile mevcut uzun vadeli anlaşmasını yenilediğini duyurdu. Bu yeni anlaşma, grup rezervasyonlarının hızlı ve kolay bir şekilde özelleştirilmesini sağlayarak Travelport+ üzerindeki modern perakendecilik yeteneklerini daha da güçlendirmeyi amaçlıyor.

Ortaklığın bir parçası olarak, Travelport’un otomatik tahsis yönetimi özelliği Türk Hava Yolları’nın envanter yönetimini geliştirecek. Bu teknoloji, Travelport+ kullanan seyahat perakendecilerine grup tekliflerini daha etkili bir şekilde uyarlama imkanı sunacak. Anlaşma ayrıca, Travelport’un Türk Hava Yolları’na güçlü veri zekası ve zengin içerik ve markalama (RC&B) çözümleri sağlamaya devam edeceğini garanti ediyor.

Travelport’un Hava Ortakları – EMEA, Hindistan ve Küresel Satış Stratejisi Başkan Yardımcısı Chris Ramm, anlaşmanın, Travelport’un modern perakende çözümlerinin havayolu ortaklarına sunduğu değeri ve acentelere benzersiz teklifler hazırlama yeteneğini doğruladığını belirtti. Ramm, Travelport’un modern dağıtım kapasitelerini yükseltme konusundaki yeteneğinin, şirketin seyahat perakendeciliğinde lider konumunu pekiştirdiğini vurguladı.

Türk Hava Yolları’nın Büyüyen Filosuyla Küresel Varlığı

1933 yılında 5 uçaktan oluşan bir filoyla kurulan Türk Hava Yolları, bugün 457 yolcu ve kargo uçağından oluşan geniş bir filoya sahip. Star Alliance üyesi olan havayolu, 130 ülkede 348 destinasyona uçuş düzenlemekte, bunların 294’ü uluslararası, 53’ü ise iç hatlardadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir