Emirates, Bali'ye İkinci Günlük A380 Seferini Başlatıyor!

Emirates, Bali’ye İkinci Günlük A380 Seferini Başlatıyor!

Dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden Emirates, yaklaşan yoğun sezonda Bali’ye olan seyahat talebini karşılamak amacıyla 1 Eylül – 26 Ekim 2024 tarihleri arasında Dubai ile Bali arasında ikinci günlük A380 seferini başlatacağını duyurdu.

Bu tarihler arasında Emirates’in Dubai (DXB) ile Bali (DPS) arasındaki EK398/399 seferleri, mevcut Boeing 777 yerine Airbus A380 ile gerçekleştirilecek. Emirates, bu yeni hizmetle, 1 Haziran 2023’te Endonezya’ya başlattığı ilk A380 seferinin başarısını pekiştirirken, aynı zamanda yılın en yoğun dönemlerinden birinde Bali’ye daha fazla yolcu taşıyacak.

Havayolu şirketi, Bali’ye günde iki A380 seferi ile hizmet vererek, yoğun seyahat sezonunda artan talebi karşılamak amacıyla haftalık 2.600’den fazla ek koltuk kapasitesi sunacak. Bu ek hizmetle birlikte, Endonezya’ya ikonik çift katlı uçakla seyahat eden yolcular, geniş kabinler, özel Uçak İçi Dinlenme Salonu ve 6.500’den fazla eğlence kanalı sunan Emirates’in ödüllü uçak içi eğlence sistemi ‘ice’ gibi sınıfının en iyisi ürün ve hizmetlerden yararlanabilecek.

Emirates, 1992 yılında başlayan Cakarta tarifeli uçuşlarına ek olarak, 2015 yılında Dubai’den Bali’ye aktarmasız günlük seferlerini başlattı. Altı kıtada 144’ten fazla noktaya uçuş gerçekleştiren Emirates, şu anda Cakarta ve Bali’ye günde iki sefer düzenliyor.

Biletler emirates.com, Emirates Satış Ofisi, iletişim merkezi veya seyahat acenteleri aracılığıyla satın alınabilir. Uluslararası ziyaretçilerin Dubai’ye giriş koşulları hakkında daha fazla bilgi için Emirates’in resmi web sitesi ziyaret edilebilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir