THY, On Yeni Airbus A321neo Kiralıyor

THY, On Yeni Airbus A321neo Kiralıyor

Türk Hava Yolları (THY), filosunu genişletmek ve modernize etmek amacıyla on yeni Airbus A321neo uçağının kiralanması için AerCap ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

AerCap İcra Kurulu Başkanı Aengus Kelly, “Bu on yeni A321neo uçağının kiralanması ile Türk Hava Yolları’nı desteklemekten ve daha fazla operasyonel verimlilik için dar gövde filosunu modernize ederken geniş rota ağını büyütmeye devam etmelerine yardımcı olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz,” dedi. Kelly, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat ile yönetim ekibine başarı dileklerinde bulunarak, uzun vadeli ortaklıklarını geliştirmeyi dört gözle beklediklerini ifade etti.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat’ın Açıklamaları

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, anlaşmayla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “AerCap ile ortaklığımız sayesinde filomuzu on yeni Airbus A321neo uçağıyla daha da geliştirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu ekleme, yolcularımıza modern ve verimli bir seyahat deneyimi sunmaya devam etme stratejimizle uyum sağlarken, yeni rotalar için devam eden genişleme planlarımızı destekliyor ve mevcut rotaların sıklığını artırıyor.

Yapılan anlaşma, THY’nin modern ve verimli bir seyahat deneyimi sunma stratejisine katkı sağlarken, aynı zamanda yeni rotalar için genişleme planlarını destekliyor ve mevcut rotaların sıklığını artırıyor. On yeni Airbus A321neo uçağı, THY’nin operasyonel verimliliğini artıracak ve yolcularına daha iyi bir seyahat deneyimi sunacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öne Çıkan Yorumlar

  1. 3 ay önce

    Yere indirilen A321neo lardan naaber. Varmi bir gelisme?

2 Yorum

  1. 3 ay önce

    İyi de, bu yeni kiralanacak 321neo’larda hangi motor olacak(mış)?

    Cevapla
  2. 3 ay önce

    Yere indirilen A321neo lardan naaber. Varmi bir gelisme?