Eşit Seyahat Deneyimi İçin THY'den Dev Kampanya

Eşit Seyahat Deneyimi İçin THY’den Dev Kampanya

Türk Hava Yolları, erişilebilirlik ve toplumsal kapsayıcılık konularına odaklanan “Erişilebilir Gökyüzü” adlı yarışma ile tüm dezavantajlı gruplar için seyahat deneyimini iyileştirmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda, sizlerden gelecek yenilikçi ve etkili fikirleri bekliyor.

Erişilebilir ve Kapsayıcı Seyahat Deneyimi

Türk Hava Yolları tarafından düzenlenen yarışma, yaşlılar, engelliler, hamileler ve diğer dezavantajlı grupların seyahatlerini eşit, kolay ve rahat bir şekilde yapabilmesini sağlamayı amaçlıyor. Yarışmanın temel hedefi, mesafeleri ortadan kaldırıp bağlantılar kurarken, özel ihtiyaçlara göre tasarlanmış erişilebilir bir yolculuğun ayrıcalığını daha heyecan verici bir deneyimle yaşatmaktır. Özgürlüğe hep birlikte kanat çırpma mottosuyla, herkes için erişilebilir bir deneyim süreci oluşturmak amaçlanıyor.

Yarışma Kategorileri ve Ödüller

Beş ana kategoride fikirlerin derleneceği yarışmada, dereceye giren ilk beş kişi Türk Hava Yolları yolcu programı Miles&Smiles’tan toplam 1 milyon Mil ile ödüllendirilecek. Kategoriler arasında erişilebilirlik teknolojileri, hizmet geliştirme, yenilikçi seyahat çözümleri ve toplumsal kapsayıcılık yer alıyor.

Ödüller:

  • Birincilik Ödülü: 300.000 Mil
  • İkincilik Ödülü: 250.000 Mil
  • Üçüncülük Ödülü: 200.000 Mil
  • Dördüncülük Ödülü: 150.000 Mil
  • Beşincilik Ödülü: 100.000 Mil

Katılım Çağrısı

Siz de bu misyona katılarak gökyüzünü özgürleştirecek yaratıcı ve yenilikçi fikirlerinizi bizlerle paylaşın. Kişiselleştirilmiş deneyimlerle Türk Hava Yolları konforunu yeni zirvelere hep birlikte taşıyalım!

5 Farklı Fikir Kategorisi

Yarışma 08/07/2024 tarihinde başlayıp 12/08/2024 tarihinde sona erecektir.

Detaylı bilgi ve başvuru için: THY Erişilebilir Gökyüzü Yarışması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir