Dr. Mehmet Öz, Uçakta Bilinci Kapanan Yolcunun Hayatını Kurtardı

Dr. Mehmet Öz, Uçakta Bilinci Kapanan Yolcunun Hayatını Kurtardı

Dünyaca tanınan başarılı doktor Mehmet Öz, bir saniyede tatil modundan doktor moduna geçti. Ünlü doktor, New York’tan Meksika’ya giden JetBlue uçağında bilinci kapanan bir yolcuya yardım etti.

Dr. Öz’den Uçakta Acil Müdahale

Cuma günü gerçekleşen olayda, Dr. Öz, uçuş sırasında bilincini kaybeden orta yaşlı bir adama müdahale etti. TMZ’ye yaptığı açıklamada, “Orta yaşlı, sağlıklı bir adam bilincini kaybetti ve fiziksel muayene ve yaşamsal belirtilerle olağan triyaj yaptık. Oksijen, OJ ve geçen sürenin ardından iyileşti, yine de yerel doktoruyla ayrıntılı bir değerlendirme yapması gerekiyor” dedi.

Uçakta Korkutucu Anlar

Korkutucu olay, Cabo San Lucas’a giden uçuştan yaklaşık bir saat sonra gerçekleşti. Uçuş görevlileri tıbbi yardım istediğinde, Dr. Öz yardıma koştu. Videoya göre, Öz, koridor kenarındaki bir koltuğa eğilerek hastayla konuşurken görüldü. Hasta yolcuya portakal suyu içmesi ve oksijen verilmesi sağlandı.

Dr. Öz, Uçuş Sırasında Kahramanlıklarına Devam Ediyor

Eski Pennsylvania senato adayı Dr. Öz, yolcunun durumunun çok daha iyi olduğunu belirtti. TMZ’ye göre, Öz inişten sonra başka bir acil durumla karşılaşma ihtimaline karşı yolcuya telefon numarasını verdi. Bu, Dr. Öz’ün uçuş sırasında yaptığı ilk kahramanlık değil. 2018’de New York uçağında ve 2021’de Newark havaalanında benzer durumlarla karşılaşmış ve yardım etmişti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir