THY, 1994-2003 Doğumlu Pilot Adaylarını Bekliyor

THY, 1994-2003 Doğumlu Pilot Adaylarını Bekliyor

Türk Hava Yolları (THY), büyüme hedeflerine ulaşmak amacıyla ikinci pilot aday adayları için yeni bir iş ilanı yayınladı. THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, yetiştirilmek üzere ikinci pilot aday adayları için açılan “Take-Off Cadet” ilanına başvurular başladı. Bu programa, bölüm fark etmeksizin tüm lisans mezunları, 1 Ocak 1994 ile 31 Aralık 2003 tarihleri arasında doğmuş olan kişiler başvuru yapabilecek.

İstihdam sürecinde başarılı olan adaylar, 2 yıl sürecek bir eğitim programına tabi tutulacak. Eğitim süresi boyunca adaylara 2 brüt asgari ücret maaş, konaklama, kira yardımı, yemek kartı, sigorta ve indirimli bilet gibi çeşitli imkanlar sağlanacak.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, yapılan açıklamada hedefleri doğrultusunda çalışan sayısını artırmaya devam ettiklerini belirtti. Bolat, “2024 yılı sonuna kadar 75 bin kişilik ailemizi, iştiraklerimizle birlikte yapacağımız işe alımlarla 85 bine yükseltmeyi hedefliyoruz. Her zaman olduğu gibi önümüzdeki dönemde de bayrağımızı göklerde gururla dalgalandırmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Duyurulan alım ilanına başvurmak ve diğer açık pozisyonları görmek isteyenler, “kariyer.thy.com” adresini ziyaret edebilirler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir