Helikopterle Lamborghini'yi hedef alan YouTuber Tutuklandı!

Helikopterle Lamborghini’yi hedef alan YouTuber Tutuklandı!

YouTube fenomeni Suk Min Choi, 10 yıla kadar hapis cezası tehdidiyle karşı karşıya. Suk Min Choi olarak da bilinen 24 yaşındaki Choi’ye, bir hava aracına patlayıcı veya yakıcı bir cihaz yerleştirilmesine neden olmaktan Kaliforniya federal mahkemesinde dava açıldı ve çarşamba günü gözaltına alındı.

Choi’nin YouTube kanalında yayımlanan “Bir Lamborghini’yi Havai Fişeklerle Yok Etmek” başlıklı video, helikopterden atılan havai fişekleri içeriyordu. Videoda, Choi’nin helikopterde iki kadın varken “füzeleri ateşle” düğmesine bastığı görülüyor.

Savcılara göre, videoda daha sonra hızla giden bir Lamborghini’ye havai fişek atıldığı görülüyor.

Yetkililer, gösterinin çekim izni olmadan yapıldığını belirtti ve FAA, pilotun lisansını iptal etti. Choi’nin videosunun ikinci bölümü çekimlerin kamera arkasını gösterirken, savcılar, çekimleri koordine etmek ve yönetmekle ilgili atıflarda bulunduğunu belirtti.

Ayrıca, havai fişeklerin Kaliforniya’da yasadışı olduğu için Nevada’dan satın alındığı tespit edildi. Bir drone operatörü de çekimle ilgili endişelerini dile getirdi ve yakınlarda herhangi bir ilk müdahale ekibi bulunmadığını söyledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir