Togg ve THY İş Birliği: Karayolunda Mil Kazandıran İlk Şirket

Togg ve THY İş Birliği: Karayolunda Mil Kazandıran İlk Şirket

Togg, T10X otomobiliyle gerçekleştirdiği yenilikçi bir iş birliğiyle, kullanıcılarına karayolunda mil kazandıran ilk şirket oldu. Türk Hava Yolları (THY) ile yapılan bu anlaşma kapsamında, T10X kullanıcıları kara yolunda yaptıkları yolculuklar için mil kazanma fırsatı elde edecekler.

Trumore Premium Paket ile Mil Kazanma Fırsatı

Trumore dijital premium paketine sahip olan kullanıcılar, THY’nin Miles&Smiles programıyla entegre olarak, her 5 bin kilometre için 500 statü mili ve 500 mil kazanabilecek. Mil kazanabilmek için T10X’in yeni yazılımı 1.4.0’ın yüklü olması ve “Akıllı Cihazım” kaydının yapılması gerekiyor.

Miles&Smiles Ayrıcalıkları

Miles&Smiles üyesi kullanıcılar, kazandıkları millerle ödül bileti düzenleme, kabin sınıfını yükseltme, ekstra bagaj satın alma veya mil satın alma gibi birçok avantajdan yararlanabilecek. Kullanıcıların kazandıkları miller, 7 Haziran itibarıyla Miles&Smiles üyeliklerine işlenecek ve her ayın 5’inci iş gününde hesaplarına tanımlanacak.

Geçmiş Yolculuklar da Dahil

Togg, bu projeyle T10X’in teslim alındığı ilk günden itibaren katedilen kilometreleri de değerlendirecek. Bu sayede, kullanıcılar geçmiş yolculuklarından da mil kazanma fırsatı elde edecekler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir