STS Aviation Services, GT Engine Services'i Satın Aldı. MRO Yeteneklerini Genişletiyor

STS Aviation Services, GT Engine Services’i Satın Aldı. MRO Yeteneklerini Genişletiyor

STS Aviation Group’un bir parçası olan küresel uçak bakım, onarım ve revizyon çözümleri sağlayıcısı STS Aviation Services (STS), İngiltere merkezli motor MRO şirketi GT Engine Services’i (GTES) satın aldığını duyurdu.

STS Aviation Services, 2019 yılının sonunda Birleşik Krallık’ta faaliyete geçtiğinden bu yana sürekli büyümekte ve kapasitesini artırmakta. Şu anda hem ticari hem de askeri sektörlere hizmet veren Birleşik Krallık’taki en büyük bağımsız MRO konumunda. GT Engine Services’in satın alınması, STS’nin motor sektöründeki büyümesini hızlandırırken, müşteri tabanına daha fazla kapasite sunarak tek noktadan çözüm stratejisini güçlendiriyor.

STS Aviation Group CEO’su PJ Anson, satın alma ile ilgili olarak açıklamasında: “GT Engine Services’in satın alınması işlemini tamamlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Birleşik Krallık ve Avrupa pazarlarına olan bağlılığımızı bir kez daha ortaya koymaktayız. GT Engine Services ekibiyle birlikte çalışmayı ve önümüzdeki birkaç yıl boyunca iddialı büyüme planlarını desteklemeyi dört gözle bekliyoruz.”

GT Engine Services’in satın alınması 28 Mayıs 2024 tarihinde imzalandı ve entegrasyon planı hemen başlayacak. Bu satın alma, STS Aviation Services’in motor bakım ve onarım yeteneklerini güçlendirerek müşterilere daha geniş kapsamlı hizmetler sunma kapasitesini artırırken, Birleşik Krallık ve Avrupa pazarındaki varlığını daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir