TEKNOFEST TravelX Ideathon Yarışması İnovasyona Kapı Aralıyor!

TEKNOFEST TravelX Ideathon Yarışması İnovasyona Kapı Aralıyor!

TEKNOFEST, TravelX Ideathon Yarışması ile takımları yeni ve inovatif fikirler geliştirmeye teşvik ediyor. Yarışma, katılımcıların iş fikirlerini projelere dönüştürerek inovasyon odaklı, teknoloji değeri yüksek ve pazarlanabilir projelere dönüştürmeyi amaçlıyor.

Başvurular en az 2, en fazla 4 kişilik takımlar halinde kabul ediliyor ve lise öğrencilerinden doktora mezunlarına kadar herkesin katılımına açık. İki aşamadan oluşan yarışmanın ilk aşaması Bootcamp olarak adlandırılıyor. Bu aşamada katılımcılar, girişimcilik, sunum teknikleri ve en son teknolojiler üzerine kapsamlı eğitimler alacaklar ve fikirlerini geliştirecekler.

İkinci aşama olan final sürecinde ise belirlenen takımlar TEKNOFEST Adana’da buluşacaklar. Finalist takımlar, belirlenen teknoloji dikeyleri özelinde fikirlerini geliştirerek sunacaklar. Bu dikeyler arasında seyahat, havacılık, kargo planlama ve operasyon, seyahatte yolcu deneyimi, havacılıkta sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk, satış ve pazarlama kanallarında dijitalleşme temaları bulunuyor.

Yarışmanın heyecan verici kısmı ise ödüller! TravelX Ideathon Yarışması’nda birinci takıma her üye için 90 bin mil, ikinci takıma 60 bin mil ve üçüncü takıma ise 30 bin mil ödül verilecek. Başvurular 30 Haziran’a kadar devam ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir