ASELSAN'ın Katkılarıyla KAAN Projesi Yükseliyor: Türk Havacılık Uzay Sanayii'nde Müjdeli Gelişmeler

ASELSAN’ın Katkılarıyla KAAN Projesi Yükseliyor: Türk Havacılık Uzay Sanayii’nde Müjdeli Gelişmeler

ASELSAN, Türkiye’nin önde gelen savunma ve teknoloji şirketi, KAAN projesine sağladığı önemli katkılarla dikkat çekiyor. Konuyla ilgili olarak Akyol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ASELSAN’ın KAAN projesine olan misyonunu “BİLGE KAAN” yapmak olarak belirtti. Akyol, Türk mühendisliğinin çelik kanatları ile KAAN’ın yüksek teknoloji seviyelerine çıkmasında ASELSAN’ın kritik rol oynadığını vurguladı.

Akyol, açıklamasında, “Çelik kanatlar, Türk mühendisliğinin rüzgarı ve oyun değiştiren teknolojilerle en yükseklere ulaşacak” dedi. ASELSAN’ın KAAN’a katkı sağlamak için gece gündüz çalışan teknik ekiplerini ve mühendislerini övdü ve Türk Havacılık Uzay Sanayii’ndeki tüm çalışanları tebrik etti.

ASELSAN’ın özellikle üstün aviyonik teknolojileri ile KAAN’a güç katacağı belirtiliyor. Şirketin kriptolu haberleşme, tanıma-tanıtma, veri linki, 3 boyutlu iç haberleşme, yer ve uydu tabanlı yaklaşma, seyrüsefer, uçuş kontrol sistemi sensörleri gibi birçok alt sistem ve ekipmanı, KAAN’ın etkin şekilde görev yapmasına büyük katkı sağlayacak.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 01.04 1 New folder 19 New folder 15 New folder 6 20240222 2 62678242 98025507

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir