featured

Kabin memurunu Bira yüzünden yaraladı.

Kore Havayolları’nın uluslararası uçuşunda; bir yolcunun, kendisine daha fazla miktarda bira servisi yapmayan kabin görevlisini yaraladıktan sonra  elleri ve ayakları  bağlandı. Şimdi kötü davranışından ötürü 20 yıla kadar hapsi isteniyor.
Mahkeme kayıtlarına göre; Kwon Woo Sung Seul’den (Güney Kore) Amerika’ya ait  Guam Toprakları’na (Büyük Okyanustaki Mariana Adalarının en büyük ve en güneydeki adası) kadar 0lan 4 saatlik uçuş boyunca hiç rahat durmadı.
Pacific Daily News Haber kaynağına göre; adam üç saatte 5 bira içti, tuvalete gitti ve yasak olmasına rağmen sigara yaktı. Sigara kokusunu alan bir kabin memuru yaklaşarak sigara içip içmediğini sordu, o da kabul etti. Ama  Sung daha sonra 2 bira daha istedi ama isteği reddedilince öfkelendi ve davranışları sorun yaratmaya başladı.
Kızgın yolcu kabin amirini yakalayıp, üzerine  saldırdı, yumruklamaya çalıştı ve koridor boyunca sürükledi.
4-5 Yolcu boğuşmayı kesmek için müdahale etti ve Sung’un bağlanmasına yardımcı oldu. Kıdemli Kabin amirinin elinde bir kesik, sırtında morarma ve kemikte hasar var.
Guam ABD Bölge Mahkemesinde açılan sulh hakimi şikayetleri değerlendirerek, adamı uçuş görevlilerine müdahale ile suçladı. Suçun ispatlanması durumunda; para cezası ile karşı karşıya ve 20 yıl hapis cezası görünüyor ya da ABD Federal Yasası’na göre her iki müeyyide birden uygulanacak.
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir