Türk Hava Yolları Teknik, Safran ile bakım sözleşmesi imzaladı

Türk Hava Yolları Teknik, Safran ile bakım sözleşmesi imzaladı

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ve Safran APU jeneratörleri, motor kablo demetleri ve havalandırma sistemi ekipmanlarının bakımı için sözleşme imzaladı. Sözleşme 500’den fazla Airbus A320 ve A330 uçağını kapsıyor.

Bu sözleşme, yılda 200’den fazla üniteyi kapsayan beş yıllık özel bir sözleşme.

Safran Electrical & Power APU jeneratörlerinin ve motor kablo demetlerinin bakımını yaparken, Safran Ventilation Systems havalandırma sistemlerinin bakımını yapacak. Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ise APU jeneratörleri için onarım ve değişim hizmetleri sağlayacak. Bu anlaşma, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin dahili onarım operasyonlarını ve rekabet gücünü geliştirmesini sağlayacak.

Safran Elektrik & Güç ve Safran Havalandırma Sistemleri Müşteri Hizmetleri ve Destek Direktörü Vincenzo Guerriero açıklamasında:

“Uzun yıllardır mükemmel bir ilişkiye sahip olduğumuz müşterimiz Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ile MRO ortaklığımızı güçlendirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu başarı ve yenilenen işbirliği, bir havacılık ve uzay ekipmanı tedarikçisinden beklenen en yüksek kalite ve performans düzeyini sağlama konusundaki sürekli kararlılığımızın bir sonucudur” ifadesini kullandı.

THY Teknik Genel Müdür (Mühendislik ve Planlama) Yardımcısı Yasin Birinci yaptığı açıklamasında ise:

“Safran ile uzun süredir devam eden ortaklığımızı güçlendirmekten memnuniyet duyuyoruz. Bu çok yıllı anlaşma, dünya çapındaki müşterilerimize en üst düzeyde uçuş süresi hizmetleri sunma konusundaki sarsılmaz kararlılığımızı göstermektedir. Yüksek kaliteli hizmetler ve rekabetçi geri dönüş süreleriyle tanınan bir MRO entegratörü olarak, pazarın taleplerini karşılamak için hizmet yelpazemizi genişletmeye kararlıyız” dedi.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ Turkish Technic Safran

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 12 ay önce

    Yasin Bey, GMY liğin hakkını veren adam!

    Cevapla