Pop yıldızı Lee Ryan, Türk Hava Yolları uçağında 'saldırıya uğradı'

Pop yıldızı Lee Ryan, Türk Hava Yolları uçağında ‘saldırıya uğradı’

Lee Ryan’ın bir uçakta saldırıya uğradığı iddia edildi.

40 yaşındaki pop yıldızı, Blue grubundan arkadaşları Duncan James, Simon Webbe ve Antony Costa ile birlikte İstanbul’a uçarken bir erkek yolcunun saldırısına uğradığı ve uçak indikten sonra kendisini merdivenlerden aşağı iterek bacağından yaralanmasına neden olduğu söyleniyor.

Blue üyeleri Instagram’da yaptıkları ortak açıklamada;

Dün (8 Temmuz 2023 Cumartesi) Türk Hava Yolları ile Gürcistan’dan İstanbul’a uçarken, Lee Ryan bir erkek yolcu tarafından fiziksel saldırıya uğradı. Lee ve grubun geri kalanı onu bu saldırıdan korumuş, uçak indikten sonra da yolcu Lee’yi merdivenlerden aşağı iterek bacağından yaralanmasına neden olmuştur.

“Her iki tarafla da Türkiye’de polis tarafından görüşülmüş ve Lee gönüllü olarak grup tarafından desteklenen bir mağdur ifadesi verdi.”

‘All Rise’ın hit yapımcıları, Lee’nin ifadesini verdikten sonra yolculuğuna devam etmekte “özgür” olduğunu ve iddia edilen saldırının, “kültürel olarak duyarsız” bir eylem olarak kabul edilen ayaklarını koltukların üzerine koyması nedeniyle gerçekleştiğini açıkladılar, ancak Lee’nin üzüntüye neden olduğunu bilmediği ve özür dilediği konusunda ısrar etti.

Lee hiçbir noktada tutuklanmadı, gözaltına alınmadı ya da herhangi bir suçla itham edilmedi ve ifadesini verdikten sonra yolculuğuna devam etmekte serbest bırakıldı.

Saldırı, Lee’nin kültürel açıdan duyarsız olduğu düşünülen ayaklarını koltuğa koymasının ardından gerçekleşmiş ve Lee bilmeden sebep olduğu her türlü rahatsızlık için özür diledi.”

Türk Hava Yolları olayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir