Ahmet Bolat'tan istihdam açıklaması

Ahmet Bolat’tan istihdam açıklaması

Türk Hava Yolları Yönetim kurulu başkanı Ahmet Bolat deremden zarar görenleri çeşitli programlar işe istihdam etmek için iş ilanlarına 40 bin kişinin başvurduğunu açıkladı.

Ayrıca 2024 yılında çok sayıda pilot alımı, 2 bin civarında kabin ekibi alımı yapılacağını duyurdu.

Depremzedeler için de 1000 kişilik yeni bir kontenjan ayrılması düşünülüyor. Böylece bu bölge için taahhüt ettiğimiz istihdamı 2 katına çıkarmış olacağız dedi.

İşte Ahmet Bolat’tan yapılan açıklamada;

Değerli arkadaşlar,

Depremden doğrudan zarar gören vatandaşlarımız için çeşitli programlar altında istihdam imkanları sunmak için ilanlara çıkmış ve başvurular toplamıştık. Tabloda görüldüğü üzere 40 bine yakın arkadaşımız süreçlere alınmış, çoğunun sınavları tamamlanıp sonuçları açıklanmış ve bir kısmının da istihdamı sağlanmış. Doğaldır ki aynı pozisyon için 40’a yakın talipli olunca puanı en yüksek olan kişi en çok hak eden olarak bir sonraki sürece çağrılıyor. Buradan yapılan bazı yorumlar ve sorular üzerine 3 – 4 adayın sonuçlarını kendim de inceledim ve beklediğim gibi arkadaşlarımın değerlendirmeleri çok profesyonel buldum.

Allah nazardan saklasın, 2023 yılı hedeflerimize seyrimiz beklediğimiz gibi gerçekleşmekte. Yaz operasyonumuzu da başarıyla tamamladıktan sonra 2024 için istihdamlara Eylül-Ekim gibi başlarız. Pilot alımlarına devam edeceğiz, kabine yeniden 2 bin civarında vatandaşımızı istihdam edeceğiz. Depremzedeler için de 1000 kişilik yeni bir kontenjan ayırmayı düşünüyoruz. Böylece bu bölge için taahhüt ettiğimiz istihdamı 2 katına çıkarmış olacağız.

Bu sene ki süreçlerde başarısız olan arkadaşlar, lütfen eksiklerinizi tamamlayın ve gelecek fırsatları değerlendirin. Bu vesileyle sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi dilerim.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 1687648996491

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öne Çıkan Yorumlar

  1. 1 yıl önce

    Benim klzlm var ahmet bey kabin memuru allrmlsln girneden mezun çok üzülüyorum işe girmesi lazlm havacllk okudu ama baş vurdu cevab yok inşallah allnlr

6 Yorum

  1. 1 yıl önce

    Depremzedelere öncelik tanıncak denmişti.fakat yer hizmetleri için bile yaş sınırı koymuşsunuz.bunu thy yakıştıramadım.bende Diyarbakır dan başvuru yapmak istiyorum fakat yaş şartı yüzünden yapamadım.daha önce deneyimim olmasına rağmen

    Cevapla
  2. 1 yıl önce

    Ahmet bey,
    Kokpit ve Teknigin Teorik ve Pratik Onlarca yillik geceli gunduzlu tecrubeleri,fedakarliklari ile bu ucaklari Kokpit ve Teknige guvenerek 105 adetten 400 adete teslimini nasıl yapilacagini dusunmeden,yani Kokpitin ve Teknigin ucus emniyetinin surdurulebilirligini saglarken ucaklarin zarar gormeden kirim gecirmeden,yipratmadan sayisini 4 e katladiniz (maaslarimiz haric) ve THY Tum Aile fertlerine Maaş Sagliyan Beyin Takiminin kazancindan kisip Yardimlar yapiyorsunuz,bunda katkimizin oldugunu hissetmek bizi gururlandiriyor,camia nin kütlesi çapı buyuk ici kucuktur kolay kolay dolmaz,unutmayin ki OK Yaydan cikti,SHGM Ile isbirligi icine girip Lisansli Ucak Bakim Muhendisleri ile köşe kapmaca oynamak isteyen icinizdeki çakal muhendis yoneticiler tum camia yi kiskirtti ve bunu tum havayollarindaki okul arkadaslarina yaydilar,bunun faturasi ozel sektor haric tum Thy Ailesi icin olumsuz yonde etkileri olacağına sahsim adima eminim,En Sanssiz Yonetici olarak icimize truva olarak zamanında sokulan lisanssiz cakal cukal Muhendis takiminin yonetici olduklari doneme denk geldiniz ve siz onlarin lafiyla teknige karsi hareket ediyorsunuz sanirim,zam yapmak istediniz hemen mudahele geldi sizi teknikten uzaklastirdilar sadece sohbet edip prestij yukseltin onlar sizi takip eder moduna soktular,uluslararasi platformlari sorgulamayip ogrenmeyip icimizde ki şeytanlari dinliyorsunuz,Onlar Yonetici olarak kalip kendilerine muhtaç olunmasi icin ne kadar basarili Lisansli veya Lisanssiz Muhendisleri ya kusturduler yada feto iftirasiyla paketlediler,dumeni tutmak istiyorlar,Siz de onlar ne diyorsa yapmak zorundaysaniz eger ben bu yazimi Duvara yazmis olayim ve adi da duvar yazisi olarak kalsin.
    Depremzede Kardeslerimizi Aramizda Gormekten Seref Duydugumu ayrica Belirtmek isterim,Tum Dunyanin unutamiyacagi bir felaketten kurtuldular,kalplerimiz birdir mutlaka,sizin de anliyacaginiz incelikte yazdım umarim gozluklerinizi temizleyip tekrar Bu SHGM nin cakal cukal takimlarin beraber planladiklari çok tehlikeli oyunlari bozmakla ilk ozgur icraatiniza baslarsiniz,Basarilar Dilerim.Saygilarimla.

    Cevapla
  3. 1 yıl önce

    Slm Ahmet bey
    Benim çocuğum Aydın Üniversitesinde sivil havacılık mezun
    ingilizce eyitimini ingiltere de Aldı
    TGS Alabirmisin

    Cevapla
  4. 1 yıl önce

    Boşuna çıkardıklarınızı işten cikarmasaniz bunlar olmazdı kendinize macera arıyorsunuz hep hep güzel şeyleri paylaşıyorsunuz farklı yolcuyu farklı uçağa alanları paylaşıyorsunuz bu hatalar hep örtülüyor istasyon mudurunuzdde cebine giren paraya bakıyor adami olanın arkasında duruyor olmayanları ise gönderiyor. Sanki yargı kendisi gibi davranıyorlar operasyon ile alakası olmayanlar müdür olursa böyle olur

    Cevapla
  5. 1 yıl önce

    Benim klzlm var ahmet bey kabin memuru allrmlsln girneden mezun çok üzülüyorum işe girmesi lazlm havacllk okudu ama baş vurdu cevab yok inşallah allnlr

    • 1 yıl önce

      Oğlum KKTC ODTU HAVACILIK VE UZAY MUHENDİSİ THY AO ve Teknik A.S sınavlarını geçti ancak mülakatta elendi işe ihtiyacı var yardımcı olurmusunuz..

      Cevapla