yolcu

Uçağa binişine izin verilmeyen 2 yolcu havaalanında bir birine girdi

Mayıs ayı başında Atlanta Hartsfield-Jackson Uluslararası Havaalanında iki kadın arasında çıkan kavga görüntülere yansıdı. Polis kayıtlarına göre, 29 yaşındaki Maria Scott, uçuşundan önce Spirit Havayolları çalışanına saldırdıktan sonra tutuklandı.

Scott, başka bir havayolu çalışanının bir anlaşmazlığı bildirmek için polisi aramasının ardından D2 kapısından geri çevrildi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, havalimanında kaydedilen görüntüler iki kadının havalimanında birbirlerine saldırdıkları sırada yaşanan kavganın videosu görülüyor.

Havayolu yöneticisi Jasmine Rhoden polise verdiği ifadede Scott’un kapı görevlilerinden birini dövmekle tehdit etmesi üzerine olaya müdahale ettiğini söyledi. Kadın personel Scott’ın agresif davranışları ve alkol kokusu nedeniyle uçağa binemeyeceğini söyledi ancak Scott’ın yine de uçağa binmeye çalıştığı bildirildi.

Scott tutuklandı ve kurallara aykırı davranış suçlamasıyla karşı karşıya. Spirit Havayolları ise yolcularının ve çalışanlarının güvenliğine değer verdiğini ve hiçbir tür şiddete müsamaha göstermediğini açıkladı. Olayla ilgili soruşturmada yetkililerle işbirliği yapıyorlar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir