Türk Hava Yolları

Detay | Türk Hava Yolları aktarma programını genişletiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı…

Türk Hava Yolları, son zamanlarda olağanüstü ürün ve hizmet sunumlarıyla tanınmış ve birçok prestijli ödül kazandı. Bu ödüller arasında Apex Avrupa’nın En İyi Koltuk Konforu, Apex Avrupa’nın En İyi Yiyecek & İçecek, Skytrax Business Class İkramda Dünyanın En İyisi, Skytrax Avrupa’nın En İyi Havayolu ve Skytrax Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu ödüllerini aldı.

Elde ettiği başarılarla yetinmeyen Türk Hava Yolları, önümüzdeki yıllarda büyümeye yönelik iddialı planlarını açıkladı. Son yirmi yılda kapasite, yolcu sayısı ve kârlılıkta olağanüstü bir büyüme performansı yakalayan Türk Hava Yolları, bugün küresel havacılığın en önemli oyuncularından biri olarak sektör ortalamasının üzerinde bir performans sergiliyor.

Türk Hava Yolları, 2033 yılına kadar 50 milyar ABD dolarının üzerinde gelir elde etmeyi, 2023-2033 yılları arasında %20 ile %25 arasında bir EBITDAR marjına ulaşmayı, verimliliği artırmayı, maliyet disiplinini korumayı ve havayolunun güçlü finansal performansını sürdürmek için ek gelirler elde etmek üzere yeni fırsatlar yaratmayı ve 2033 yılına kadar Türkiye ekonomisine 140 milyar ABD doları katkı sağlamayı hedefledi.

Bu hedeflere ulaşmak için Türk Hava Yolları, 413 uçaklık filosunu 2023 yılına kadar 435 uçağa, 2033 yılına kadar ise 800 uçağın üzerine çıkarmayı ve yolcu ağını 400 destinasyona genişletmeyi planlamakta. Havayolu, 2023 yılında 85 milyonun üzerinde olan yolcu kapasitesini yıllık ortalama %7’lik bir büyüme oranıyla 2033 yılına kadar iki katına çıkarmayı ve 2033 yılında 170 milyon yolcuya hizmet vermeyi hedeflemekte.

Artan müşteri talebine yanıt olarak Türk Hava Yolları, dünyanın farklı bölgelerine seyahat eden yolculara İstanbul’da aktarma imkânı sunarak bağlanabilirliği güçlendiriyor. Stopover in Istanbul programı, İstanbul Havalimanı üzerinden aktarma yapan yolculara şehrin tarihini ve kültürel yaşamını keşfetme fırsatı sunuyor. Bu hizmet, ekonomi sınıfı yolculara 4 yıldızlı bir otelde bir gece, business sınıfı yolculara ise 5 yıldızlı bir otelde 2 gece konaklama imkânı sağlıyor.

Türk Hava Yolları ayrıca bu hafta iki yeni destinasyona uçuş ekledi. Krakow, 1 Mayıs’tan itibaren haftada 3 uçuş ile Polonya’daki ikinci destinasyon olacak. Palermo ise Sicilya’daki ikinci, İtalya’daki 13. destinasyon olacak. Uçuşlar 5 Mayıs’ta haftalık dört uçuşla başlayacak.

İstanbul’da duraklama hizmeti genişliyor

1 Mayıs’tan itibaren BAE, Mısır, Lübnan ve Gürcistan’dan yolcuların da faydalanabileceği bu hizmet 56 ülke için aktif olacak. Stopover in Istanbul hizmeti şu anda Mena bölgesinde Suudi Arabistan, Kuveyt, Umman, Katar, Cezayir, Fas, İran, Tunus ülkeleri için aktif durumda.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi sponsoru olan Türk Hava Yolları, müsabakanın heyecanını Arabian Travel Market 2023’e taşıyor. Havayolu, Şampiyonlar Ligi kupasının gerçek boyutlu bir replikası ile tamamlanmış bir stand kurarak ziyaretçileri fotoğraf fırsatları için çekiyor. Bu ortaklık, bu sezonki UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin 10 Haziran 2023’te İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleşecek olması nedeniyle özel bir önem taşıyor.

Türk Hava Yolları Orta Doğu ve Kıbrıs Satış Başkan Yardımcısı Erol Şenol, “Aldığımız ödüllerden ve takdirlerden gurur duyuyoruz, ancak kendimiz için belirlediğimiz iddialı büyüme planları konusunda daha da heyecanlıyız. Yolcularımıza olağanüstü hizmet ve bağlantı sunmaya kararlıyız ve önümüzdeki yıllarda hedeflerimize ulaşmayı dört gözle bekliyoruz.”

Türk Hava Yolları, havacılık sektöründe bir lider olarak küresel sahnedeki yerini sağlamlaştırarak yeni zirvelere doğru yükseliyor. Bayrak taşıyıcı, geçtiğimiz günlerde bir milyarıncı yolcusunu İstanbul Havalimanı’ndan Adıyaman Havalimanı’na taşıyarak özel bir törenle ödüllendirdiği ve bir milyon mil hediye ettiği gibi, yolcu sayısındaki başarılarıyla da öne çıkıyor.

Türk Hava Yolları standını ziyaret edenler ayrıca havayollarının Instagram sayfasında @TurkishAirlinesArabia adresinde düzenlenen bir yarışmaya katılabilirler. Kazanan iki kişi, turnuvanın yarı finaline uçak bileti ile birlikte maçın heyecanını ve enerjisini yaşamak için bilet kazanacak.

Türk Hava Yolları, güvenli ve sağlıklı bir seyahat deneyimi için azami özen göstererek yolcularını dünya çapında 340’tan fazla noktaya ulaştırıyor.

©AirlineHaber.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir