Ahmet Bolat

Ahmet Bolat “Butikten Zirveye” etkinlikleri serisine başladı

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat 3-4-5 Mayıs tarihlerinde sırasıyla Los Angeles, Mexico City ve Panama City’de hem ülkemizi hem de markamızı daha iyi anlatmak üzere düzenlenen etkinlikler serisine katılacak.

Bildiğiniz üzere Ahmet Bolat geçtiğimiz haftalarda açıkladığı stratejik hedeflerinde gelecek on yıl içinde 800 uçaklık filo ve 400 civarında destinasyon ağıyla zirveye ulaşacak, ülkemize her alanda yaptığı katkıyı da en üst seviyeye çıkarak. Önümüzdeki günlerde etkinliklerimizin satır başlarını da paylaşaçağını açıkladı.

Yapılan açıklamada;

Değerli arkadaşlar, başta Turkish Airlines ve iştirak şirketlerimiz olmak üzere ülkemizin kalkınmasına, ekonomisine ve ilerlemesine katkı sağlayan tüm emekçilerimizin ve çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü Tebrik ediyorum…

Türkiye’yi tanıtmak üzere hazırladığımız etkinliklerin bir ayağını daha başlatıyoruz. 3-4-5 Mayıs tarihlerinde sırasıyla Los Angeles, Mexico City ve Panama City’de hem ülkemizi hem de markamızı daha iyi anlatmak üzere düzenlediğimiz etkinlikler serisine katılacağız.

Bugün birlikte seyahat ettiğimiz ulusal basın temsilcilerimizle bir araya gelerek bu konuları sohbet ettik. Hem ABD hem de Kuzey ve Amerika kıtaları bizim için çok önemli pazarlar. Bundan 35 yıl önce 1988 yılında başlayan Amerika yolculuğumuz bugün hem destinasyon hem de yolcu sayıları anlamında artıyor.

Türk dizilerinin yoğun olarak izlendiği kıtada ülkemize ilgi artmış durumda. Farklı turizm dallarının her biri için Türkiye büyük imkânlar sunuyor. Biz de hem Türk Hava Yolları hem de Hizmet İhracatçıları Birliği olarak bu alanların genişletilmesi ve ülkemizin tanıtılması için çalışıyoruz. Ülkemize ABD’den 2 milyon turist taşımayı hedefliyoruz. Sağlık turizmi için bu sene ülkemize gelecek kişi sayısının da 2 milyon olacağını ve ihracat rakamının da 4 milyarın üstünde olacağını tahmin ediyoruz.

Geçtiğimiz haftalarda açıkladığımız stratejik hedeflerimizi de bu doğrultuda koyduk. Gelecek on yıl içinde inşallah 800 uçaklık filo ve 400 civarında destinasyon ağıyla zirveye ulaşacak, ülkemize her alanda yaptığımız katkıyı da en üst seviyeye çıkaracağız. Basın temsilcileriyle de bu etkinliklerimiz vesilesiyle tüm bu başlıkları bir daha konuşma fırsatı bulduğumuz için memnunum. Önümüzdeki günlerde etkinliklerimizin satır başlarını da sizlerle paylaşacağım.

Bu sabah 8:15’de TK 179 ile başladığımız uçuşumuzun büyük bölümü şu an itibariyle bitti. Biz artık Amerika kıtası üzerindeyiz ve 2770 km yol kalmış. Gezinin ilk fotoğrafını HİB YK üyemiz Hediye Güral Gür’ün kamerasından basın bilgilendirmemiz sırasındaki yeni kitabımızdan @butiktenzirveye bahsederken veriyorum. Malum Miami gidişteki MEDYAPIM Fatih Aksoy fotoğrafı çok beğeni almıştı. Bakalım Hediye hanımda yönetmen kumaşı bulacak mısınız? Diğer fotoğraflar bizim Basın Müşavirliğimizin acar fotoğrafçısı Selim Türk tarafından çekildi.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 1682956372961 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 1682956382499 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 1682956384141

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öne Çıkan Yorumlar

  1. 1 yıl önce

    Temmuzdaki ikramiye Mayısa kaydırıldı ne kadar verecekler bilen var mi

  2. 1 yıl önce

    Banka ikramiyesi geliyor 5 güne

  3. 1 yıl önce

    Adamın hasısın sayın Bolat Allah razı olsun

7 Yorum

  1. 1 yıl önce

    Banka ikramiyesi geliyor 5 güne

  2. 1 yıl önce

    Bir onerim var, yillarca THY hizmet verdikten sonra ayrilan ve pass magduru emekcilere pass hakkinin verilmesi veya #AHDE VEFA geregi yizde 60 li biletlerden yararlandirilmasi cok onemli okdugunu dusunuyorum

    Cevapla
  3. 1 yıl önce

    Adamın hasısın sayın Bolat Allah razı olsun

  4. 1 yıl önce

    Temmuzdaki ikramiye Mayısa kaydırıldı ne kadar verecekler bilen var mi