featured

THY Teknik A.Ş. ile Özçelik iş arasında imzalar atıldı

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ile Özçelik iş arasında yeni bir protokol imzalandı.

İmzalanan protokolde iş tazminatlarına yüzde 30,  diğer iş gruplarına yüzde 20 oranında artış yapıldı.

İşte o açıklama;

THY Teknik’teki üyelerimizi kapsayan protokolü Gen. Müd. Mikail Akbulut ile imzaladık.

Buna göre; iş grubu 1.1 iptal edilip buradaki üyelerimiz 3.1’e aktarıldı. 3.1, 4.1, 5.1, 10.0ab’deki üyelerimizin iş tazminatlarına yüzde 30,  diğer iş gruplarına yüzde 20 oranında artış yapıldı

Teknik destek personellerinden 5 yılını dolduran ve YDS’den 50 puan alan üyelerimiz ise direk teknisyen kadrosuna geçeceklerdir. Protokolümüz başta THY Teknik’teki üyelerimiz olmak üzere işyerimize ve Sendikamıza hayırlı olsun..

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ Fnyzk9sWQAA21gM Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ FnyzlHQXkAM0KmC

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öne Çıkan Yorumlar

  1. Yetkisiz ile yetkili personel arasındaki maaş farkını azaltınız. Millet niye cs olup sorumluluk alsın ki.

  2. %3.5 için mi görüştünüz bu kadar zaman ? TDP ye +10 da vermeseniz adamlar market çalışanları ile aynı maaşı alacaktı neredeyse..Ülkedeki durum ortada asgari ücret e ne zaman gelirse fiyatlar ona göre artıyor. Hadi zammı geçtik elinizde değil belli .. pazar parası, Kıdem ilerlemesi vs birşey için uğraşır insan.

  3. 2 yıl önce

    Bu şirketi ayakta tutan yetkili teknisyenlerdir. Pegasusda ki arkadaş benden 20 bin fazla alıyor şu tabloda.

37 Yorum

  1. 2 yıl önce

    yorum yazarken takındığınız korkusuz teknisyen imajınızı sahada da gösterin bakalım maaşlar arttıyor mu artmıyor mu?

  2. 2 yıl önce

    Td den teknisyenliği geçiş son 5 yıl Qm yetkili olarak çalışan personellerin teknisyen olarak yds şartı aranmadan direk geçirmeleri uygun olurdu .Adaletli olurdu ve beklenti de o şekildeydi.Qm yetkisi almak o zaman pek önemli değil .Qm olmak ve Qm yetkisi alabilmeyi teşvik etmek ancak bu şekilde olabilirdi.Fakat bunu bile bize çok görenler için söylenecek çok fazla kelime yok.Yine moral motivasyon yerlerde .Bunu nasıl becerebiliyorsunuz tebrik etmek lazım .

  3. 2 yıl önce

    İs tanzimatlarina %30 verip vardiya revizyon vs diğerlerine %20 verdin bunu bunu başarı olarak görüyorsunuz.

    • 2 yıl önce

      Revizyon primi iş tazminatının %17si olarak hesaplanır. Daha tabi olduğu sözleşmeyi bile bilmeyen, anlayamayan adamlara bu şirket çok bile para veriyor

  4. 2 yıl önce

    c/s’lere %20 + bir miktar para + holosko

  5. Triple maaşlar nerde onlar yokmu?

  6. Uçak Teknisyeni olarak bizde sektör ortalamasına göre iyi bir ücret artışı talep ediyoruz. Bu artışla thy ao nun verdiği zamla aynı olup bizim ortalamamız sektördeki uçak Teknisyeni ortalaması altındadır.

  7. 2 yıl önce

    Yorumun bir kısmı silinmiş nedendir acaba ? Hakaret yok , küfür yok.. hakkımı helal etmiyorum demek yasak mı? Burda da yazamazsak nerde yazacağız Tolga bey ??

    • Yönetici 2 yıl önce

      Merhaba hakaret içerikli cümlelerinizden dolayı yorumunuzun bir kısmı silindi Hakkımı helal etmiyorum demek yasak değil elbette öyle olsaydı suanda yayınlanmazdı. bilginize saygılarımla.

      Cevapla
  8. 2 yıl önce

    Arkadaşlar gerçekçi olmak lazım. A.o ya yirmi vermişken bize fazla vermeleri mucize olurdu. Beklenti içine girende hata bence. Ama keske o diğer üye iş yerlerinde enflasyon + 36 alan metal sendikaları bizim isyerimize de dokunabilselerdi.

  9. 2 yıl önce

    Teknisyenin maaşı gittikçe eriyor enflasyon a yenik düşüyor. Özçelik iş metal sektöründe %33 zam alırken bizde metal iş kolunda isek niçin %20 thy nin verdiği orana razı oluyoruz. Sendika nerede nasıl bu şekilde bizi savunuyor vede ne yapıyorsun. Sektöründe en iyi masşları verdik derken uçak Teknisyeni için değil diye belirtsinler. Maalesef biz hep arkadan gelmeye devam ediyoruz.

  10. Bu bahsedilen iş grublarına %30 verseler sonrasında diğer bütün iş gruplarına da %30 verseler bu bahsedilen 3.1, 4.1,5.1 daha az mı maaş alacaklardı?? ( her sözleşmede sürekli olarak alt gruplardan bahsedilmesi keyfimizi kaçırıyor))

  11. %3.5 için mi görüştünüz bu kadar zaman ? TDP ye +10 da vermeseniz adamlar market çalışanları ile aynı maaşı alacaktı neredeyse..Ülkedeki durum ortada asgari ücret e ne zaman gelirse fiyatlar ona göre artıyor. Hadi zammı geçtik elinizde değil belli .. pazar parası, Kıdem ilerlemesi vs birşey için uğraşır insan.

    • 2 yıl önce

      Bizden başka herkes mutlu.yarın cs ler kaçınca o 3,5 başka şekilde hissedilecek

      • Yerini bulan gidiyor zaten. Avrupadaki en düşük maaşı veren Hangar 901 ün dinlenme alanı bile revizyon çay ocağına benzmeye başladı.

  12. 2 yıl önce

    Yetkili arkadaşlar gerekeni yapın bundan sonra 1saatte weekly yapmayın her prosedüre harfiyen uyun en ufak malzeme yoksa uygulamayın gereksiz risk almayın gereksiz insiyatif kullanmayın hak istenmez alınır!

  13. Tis ücretleri netmi bürütmü biri bana söyleyebilirmi lütfen?

  14. Yapılan %30 sadece iş tazminatına mı ?

    Diğer kalemlere %20 şeklinde olacaksa eğer total maaş %22 – %23 falan artmış olacak.

    Belirtilen iş gruplarının tüm kalemlerine %30 , diğer personellerin tüm kalemlerine %20 olduğunu düşünmüyorum çünkü

  15. 2 yıl önce

    10.0 b b ye yüzde 20 mi aldım ?o zaman benim 4 yıllık örgün fakülte okumamın ne artısı kaldı ?

  16. 2 yıl önce

    Bu şirketi ayakta tutan yetkili teknisyenlerdir. Pegasusda ki arkadaş benden 20 bin fazla alıyor şu tabloda.

  17. Alın %20

  18. Yetkisiz ile yetkili personel arasındaki maaş farkını azaltınız. Millet niye cs olup sorumluluk alsın ki.

    • arkadaşım söylediğin şeye kendin inanabiliyor musun gerçekten?Sana yapılan %30 ile düşük skaladaki çalışana yapılan %30 aynı mı.İnsaf.Gözün doysun

      • Sen hiç oran oranti görmedinmi? Sayisal olarak rakamlara mi bakiyirsun yoksa maaslarin birbirine olan oraninami bakıyorsun?

        Cevapla
    • 2 yıl önce

      Sen tam bir fesatsın