featured

VİYANA-ERBİL UÇAĞI TRABZON’A İNİŞ YAPTI

 

Dün (28 Eylül 2022) Viyana-Erbil seferini düzenleyen Avusturya Hava Yolları’na ait uçak, 4 saatlik bir uçuşun ardından Erbil Havalimanı’na inemeyerek Trabzon’a divert etti.

OS 829 sefer sayılı uçak saat 10:20 sularında Viyana’dan hareket ederken, saat 15:30 sularında Erbil’e inmek için alçalmaya başladı. İnişe hazırlanan uçak, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı bir süre Erbil şehri üzerinde turladı. İnişi gerçekleştiremeyen AUA pilotu daha sonra istikametini Trabzon’a çevirdi.

Trabzon’a sorunsuz bir şekilde iniş yapan uçak, bir süre burada bekledikten sonra yeniden Viyana’ya geri dönmek için havalandı.

Öte yandan Avusturya Hava Yolları, uçağın Erbil’e neden inemediğine dair henüz bir açıklama yapmadı. (medyaavusturya)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 2 yıl önce

    İçimizde öyle ezik insanlar var ki evet yüzlerine vurarak bu habere yorum yapacağım. Bu ezik arkadaşlar İga’ya Avrupalı havayolları gelmiyor diye yırtınırken ne kadar ezik olduklarını açıkça dile getiriyorlar. Şimdi asıl meseleye gelelim. TK’nın uçak sayısı 100’ün altında iken çok sevdikleri Avrupalı şirketler evet geliyordu lakin Türk Sivil Havacılığı büyüyünce maalesef pastadan pay alamadılar. Bugün onlar gelmiyor ama biz onların meydanlarına uçuyoruz. Ha Austrian nereye uçar tabiki havacılığı gelişmemiş Erbil’e uçar niye orada yarışacağı bir şirket yok. Bu eziklikte içimizdeki Yunanlılara yeter de artar.

    Cevapla