featured

Özçelik-İş sendikası genel yönetim kurulu THY Tekniği ziyaret etti

 

Özçelik-İş Sendikası Genel Yönetim Kurulu, binlerce üyemizin alın teri akıttığı örgütlü işyerini Türk Hava Yolları (THY) TEKNİK A.Ş. işveren vekillerini ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, Şerafettin Koç, Aydın Baysal ve Genel Sekreter Ahmet Çolak’tan oluşan heyet, THY TEKNİK A.Ş. Genel Müdür Yardımcıları Yasin Birinci, Yalçın Aydın ve Ömer Tayyip Çalışkan ile bir araya geldi.

THY TEKNİK A.Ş.’teki üyelerinin mevcut durumu ile talep ve beklentilerinin ele alındığı görüşmede sendikal faaliyetler ve çalışma hayatı ile havacılık sektörüne ilişkin gelişmeler değerlendirildi.

Özçelik-İş Sendikası genel yönetim kurulu resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Görevi devraldığımızda iletişim mekanizmamızı sonuna kadar işleteceğiz ve üyelerimizin hak ve menfaatlerini daha artırmak için canla başla çalışacağız” söylemimizin bir yansıması olarak bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Genel Yönetim Kurulumuz, üyelerimizin refah ve mutluluğunu daha da artırmak için her zaman işbirliğine hazır olduklarını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren THY TEKNİK A.Ş. Genel Müdür Yardımcıları ise, yeni dönemde işyerinin verimliliğini artırmak ve çalışanların refah seviyesini yükseltmek için birlikte çalışmaktan mutlu olacaklarını belirtti.

Ziyaret, hediye takdimlerinin ardından son buldu.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ o 1 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ o 2 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ o 3

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 Yorum

  1. 2 yıl önce

    Ulan aydınıma bak be! öyle saftirik saftirik takılıp yerini aldın. Gelirsen yüzüne de söyliyeceğim sen beni iyi tanırsın.

    Cevapla
  2. 2 yıl önce

    üyesi ile bütünleşemeyen bir sendika..iş verenle kaynaşmakta ve bunu gözünüze sokarcasına yapıyor..iğrenç mide bulandıran kareler bana göre..sendika; o kadar sevimsizsiniz ve o kadar istenmiyorsunuz ki hakkınızda yorum yapabilmek için kelimeler kifayetsiz kalıyor

    Cevapla
  3. 2 yıl önce

    Bu Ekibi hangarlara bekliyoruz umarım Birhan aidat aldıkları üyeler yani bizler akıllarına geliriz . 440 tl aidat veriyorum . Dışarıda sendikalı olan işyerlerinde aidat 80 ile 140 tl arasında . Ulan Çelik iş yatacak yeriniz yok

    Cevapla
  4. 2 yıl önce

    Hep çalışanı sattınız. Dil tazminatını hiç ettiniz. Hadi o tis de yazmıyor. Ya şeflik parası.Yeni gelen sistem İyi birşeymiş gibi personele lanse edip şeflik tazminatını Tis ile kazanılmış bir hakkı şirkete geri verdiniz. Sendikanın hak kaybettiği nerde gözükmüştür. Yazık size. Tabi hepiniz gülersiniz. İşveren sizin gibi bir sendikası olduğu için , siz de her ay milyonlarca aidatı indiregandi yaptığınız için mutlusunuz. Yüzler gülüyor.

    Cevapla
  5. 2 yıl önce

    Sendikanın son şansı. IK kökenli Aydın Baysal ın daha önceki arkadaşımızdan çok daha birikimli ve şirket dinamiklerini bildiğini bu sayede THY Tekniği daha iyi anlatacağını ve bunun için mücadele edeceğini düşünüyorum. Yapar yapamaz bilemiyorum lakin Bu Sendika için gerçekten son viraj ya adam gibi sendikacılık yapar hem işverenle hem de çalışanlar ile ilişkileri iyi tutarlar ya da 2023 sonrası kendilerine başka işyerlerindeki sendikacılık görevlerinde başarılar dileriz…

    Cevapla
  6. 2 yıl önce

    Özçelik iş denen hiç bir faydası olmayan haramzadeler niye hat bakıma yada atölyelerde gelmediniz tis den sonra çünkü yüzünüz yok gelmeye ama gerçi utanmazsınız siz gelirsiniz yine biraz onurunuz varsa istifa edersiniz ama sizde o da yok CANINIZ CEHENNEME..

    Cevapla
  7. 2 yıl önce

    Aydın hocamı tebrik ediyorum. Yıllardır sendikada yeri geldi dışlandı , yeri geldi ötekileştirildi, yeri geldi yok sayıldı. Başkalarının yaptığı gibi ispiyonculuk yapmadı , ses kaydı almadı, yalakalık yapmadı . Sabretti dik durdu yüzlerce kişiyi ardına alıp genel merkeze yönetici oldu. İşte feraset işte cesaret . Yürü be yiğidim

    Cevapla
  8. 2 yıl önce

    Ne konuştular, yalan dolan

    Cevapla
  9. 2 yıl önce

    Ya bırakın Allah aşkına kim bilir neyin pazarlığını yaptınız siz sendika değil kan emici hiç bir işe yaramayan yan gelip yatan kişilersiniz

    Cevapla
  10. Onurair ile ilgili süreçte sendikamız ne gibi işlem yapıyor bagana ve Teoman şirkette fotokopi kağıtlarına kadar satış yapıyor şirketin içini bosaltiyorlar.bagana servetini kizlarina paylaştırıp akabinde kızları reddi miras yapmış ,şirketin herşeyini OMS sirketi üzerine uçaklarınida TENTUR şirketine aktarmış minareyi çalmışlar piyasaya 270 MDolar borç takan bu emek hırsızları calisanlarin emeklerini çalarak ellerini kollarını sallayarak dolaşıyorlar.bunlar azraile de bir çok yere rusvette vermişler .ülkede adalet yok soyguncular kara paracilar cirit atıyor bunlar .daha soyacaklari şirketler olduğu için bu konuda 4 şirket batıran soyan baş hırsız Teoman tosun yeraltı kazılarınada devam ettiği söyleniyor.neden Mali polis maliye vergi dairelerini yonlerdirmek için çaba sarfetmiyorsunuz.bu 2 hırsızın selalarini sabırsızlıkla bekliyoruz.

    Cevapla