featured

THY Teknik A.Ş’ de İş Guruplarında Yükselme Sınavı İlanı Yayınlandı

 

22-31 Ağustos tarihleri arasında yayınlan şartları taşıyanların başvurusu sonrası ünvanlar arası geçiş ve terfi sınavı yapılacak.

1-12 Eylül tarihlerinde yapılacak başvurular değerlendirildikten sonra 4-7 Ekim tarihlerinde sınav yapılacak. Mezuniyet ve hizmet süresi şartlarını taşıyan adaylar 2 aşamalı sınav ve değerlendirme sonucunda başarılı olanların iş guruplarında yükselme yapılacak.

Başvurulara göre koşulları karşılayanlar;

– Teknik Destek ( Büro Destek, Lojistik,Depo, Tesellüm,Takımhane Personeli iş guruplarına

-Teknisyen 10.0 İş gurubuna

-Uzman yardımcı gurubuna

-Uzman iş gurubuna

-Mühendis iş gurubuna geçişi yapılacaktır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 2 yıl önce

    10.1 sıkalasından 10.0 a düşürerek onlarca personel yıllardır tarifi zor maddi kayıplarla çalışıyoruz,önce onu düzeltin sonra bu işlere bakın

    Cevapla
  2. 2 yıl önce

    Yıllarca çalıştım skala değişecek maaş düşüyor, bu kadar saçma bir uygulama nerede var? Şuan aldığım maaşın altında maaş neden alayım neden bunu kabul edeyim bu nasıl bir mantık? Bilgi istiyorum ve cevaben biz; teknisyenler mühendis uzman olsunlar pek istemiyoruz açıkcası çalışsınlar istiyoruz deniyor. İyide beni ofise sizler mülakatla çektiniz ofis ilanını sizler açtınız. Anlamıyorum bu adaletsiz olan işlerinizi çözemiyorum.

    Cevapla
  3. 2 yıl önce

    Zaten tdpleri mühendis olarak çalıştırıyorlar :)

    Cevapla
  4. 2 yıl önce

    Bu iş THY ve THY Teknik’in bir ayıbı. Kişiye göre ünvan olmaz. Yapılan işe göre ünvan olur. Mühendislik gerektiren birimlerde uzman ve memur kadrosu olmaz. Eğer bir kişi yapılacak iş için uygun değilse o birimde çalıştırılmaz. Herkesi uzman veya memur olarak işe alıp sonra sınavla mühendis kadrosuna almak saçmalığın daniskası. Bu arada alakasız birimlerde mühendis kadrosu olması ayrıca bir garabet.

    Cevapla
  5. Resmen kast sistemi…

    Cevapla