featured

Ahmet Bolat Açıkladı. 2025 yılında hedef yüzde 25 kadın yönetici

 

Türk Hava Yolları yönetim kurulu başkanı Ahmet Bolat sosyal medya üzerinden kariyer basamaklarında ilerlemek isteyen kadın çalışanların arasında yurt dışı yolcu ve kargo satış-pazarlama şefleri olarak görevlendirmek üzere adaylar arandığını açıkladı.

Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

Biraz geciktik, 8 Mart’ta ilan edecektik ama kısmet dün akşammış: Kariyer basamaklarında ilerlemek isteyen kadın çalışma arkadaşlarımız arasından yurt dışı yolcu ve kargo satış-pazarlama şefleri olarak görevlendirmek üzere adaylar arıyoruz. 2025 yılında yüzde 25 kadın yönetici hedefimiz doğrultusunda bu arkadaşlarımız sonrasında yurtdışı müdürlerimiz olabilecekler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 2 yıl önce

    bu araştırmayı tüm çalışanlara yapmak gerek. erkek kadın ayırımı olmamalı

    Cevapla
  2. Sözler veriliyor ama tutulmuyoor ornek teknik sinyorite

    Cevapla
  3. 2 yıl önce

    Atama yapılacak kadın personele dikkat.Haklarında açılmış(ahlaki)dava varmı diye soruşturulsun.Thy ye gibi bir kurumun adını kirletmesinler

    Cevapla
  4. 2 yıl önce

    Yıllardır Satış Başkanlığında atama bekleyen kadın arkadaşlara haksızlık yapılmıştır. Yurtdışı atama Sınav sistemi getirilmiş her departman işin içine dahil edilmiştir. Satış başkanlığında atama bekleyen kadın arkadaşlar yıllardır atama için çalışırken şimdi bir de sınav getiriyorsunuz. Madem kadın arkadaşlar için sınav sistemi getiriyorsunuz neden biz erkeklerden sınavsız bir şekilde şef hatta müdür olarak atama yapıldı.

    Cevapla
  5. 2 yıl önce

    engellilere sahip çıkın el uzatın ahmet bolat bey özellikle sizden önce thy den haksızca atılmış genç yaştaki engellilere lütfen

    Cevapla
  6. 2 yıl önce

    Bence çok güzel bir gelişme. Bayanlar her zaman daha çalışkan oluyorlar

    Cevapla